Mii de persoane din întreaga lume au sărbătorit Ziua Fără Pantaloni

09 Ianuarie 2012 / Ora: 16:16
Tag-uri: Improv Everywhere, Madrid, metrou, Mexico City, New York, pantaloni, Ziua Fără Pantaloni
Iti place acest articol?  
 

Mii de oameni din întreaga lume se adună în singura zi în care pot călători cu metroul fără să poarte pantaloni. Începută în anul 2001 la New York, cu doar şapte participanţi, "Ziua fără pantaloni" a luat amploare şi acum se sărbătoreşte în nu mai puţin de 60 de oraşe, printre care Washington, Madrid, Toronto şi Mexico City.

Cei care iau parte la eveniment călătoresc fără pantaloni în metrou, stârnind reacţii diverse din partea celor care nu participă la respectiva "sărbătoare" sau nu au luat cunoştinţă de ea. Organizaţia Improv Everywhere, care se ocupă de eveniment de la apariţia sa, i-a invitat pe cei interesaţi să participe pe Facebook, nu mai puţin de 16.000 de oameni din întreaga lume înregistrându-se. În Toronto, participanţii au purtat şi dress-uri colorate pe lângă lenjerie, ei sărbătorind pentru al cincilea an "Ziua fără pantaloni".

Ideea evenimentului este să-i surprindă pe călătorii obişnuiţi şi să stârnească amuzamentul acestora, însă obiectivul nu este atins de fiecare dată.

"Consider persoanele fără pantaloni, fără tricouri, semi-dezbrăcaţi. Nu îmi place acest lucru", a declarat Alicia Lopez, un pasager din Mexico City, oraş care a strâns 700 de participanţi. "Nu ştiu cererile lor, nu ştiu ce caută fiindcă protestează, dar cred că sunt alte mijloace pentru a face asta", a continuat ea.

"Scopul este să te distrezi şi să-i distrezi pe cei din jur. Flashmob-urile îşi propun să arate cum ne putem înţelege fără să ne cunoaştem şi cum putem lucra împreună fără să ne fi văzut vreodată. Cel mai important lucru sunt victimele - reacţia persoanelor care nu sunt implicate", a susţinut organizatorul Dan Becherano.

 

STIRI SIMILARE >>

Delicatese pentru răsfăţul celui mai bun prieten al omului
REŢETA ZILEI: Prăjitură cu mere şi ciocolată
BANCUL ZILEI: Bila
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Google şi Youtube opresc afişarea publicităţii pe tema referendumului irlandez privind avortul
Care este țara cea mai fericită din lume
„Amețișoarele” - mărțișoarele pentru ger, cu pălincă de 53 de grade, care fac senzație la Cluj
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-26 19:53:02','9103','34.204.168.209')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata