Mark Zuckerberg s-a căsătorit cu Priscilla Chan

20 Mai 2012 / Ora: 11:41
Tag-uri: Mark Zuckerberg, Priscilla Chan, s-a căsătorit
Iti place acest articol?  
 

Mark Zuckerberg, cofondatorul şi directorul general al Facebook, s-a căsătorit cu iubita lui, Priscilla Chan, sâmbătă, într-o ceremonie care a avut loc la domiciliul său din Palo Alto, California.

Anunţul privind căsătoria cu Priscilla Chan a fost făcut chiar de Mark Zuckerberg, care a postat o fotografie pe pagina lui de Facebook.

Nunta miliardarului în vârstă de 28 de ani a avut loc la o zi după debutul Facebook pe bursa Nasdaq de la New York.

Peste 480.000 de persoane au dat "like" la postarea în care Mark Zuckerberg îşi anunţă căsătoria cu Priscilla Chan.

În fotografie, Zuckerberg este îmbrăcat într-un costum de culoare albastru-închis şi o cravată, în timp ce Priscilla Chan poartă o rochie de mireasă de culoare albă, fără mâneci şi acoperită cu dantelă.

Ceremonia a fost una privată, care s-a desfăşurat în curtea casei lui Zuckerberg din Palo Alto, California, potrivit revistei People.

Cei doi - care s-au întâlnit în timp ce urmau cursurile de la Harvard şi sunt împreună de nouă ani - plănuiau de patru luni să se căsătorească, însă şi-au surprins invitaţii la ceremonie, care se aşteptau să sărbătorească recenta absolvire de către Priscilla a Universităţii de Medicină, mai scrie People.

Inelul cu rubin pe care Zuckerberg i l-a dat Priscillei a fost unul conceput chiar de el, potrivit People.

În mai puţin de un deceniu, Mark Zuckerberg a reuşit transformarea Facebook dintr-un proiect lansat într-o cameră din campusul Universităţii Harvard într-o reţea de socializare cu peste 900 de milioane de utilizatori.

Acţiunile Facebook au intrat, vineri dimineaţă, la tranzacţionare cu întârziere şi au deschis cu 11% peste preţul de 38 de dolari la care s-a derulat oferta publică iniţială. După ce au atins un maxim de 45 de dolari, titlurile tranzacţionate sub simbolul FB au scăzut rapid până la finalul şedinţei şi au închis la 38,23 dolari.

Facebook a atras 16 miliarde de dolari prin oferta publică iniţială, capitalizarea companiei la debutul pe bursă fiind de peste 104 miliarde dolari.

Zuckerberg deţinea acţiuni Facebook în valoare de peste 20 miliarde de dolari, la cotaţia de la finalul şedinţei de vineri, şi a obţinut peste un miliard de dolari prin vânzarea unui mic pachet din participaţia sa în cadrul ofertei publice iniţiale.

Listarea Facebook la bursă a creat câteva mii de milionari "pe hârtie" în rândul angajaţilor companiei, dar şi câţiva miliardari printre fondatorii reţelei şi investitorii care au susţinut de la începuturi dezvoltarea acesteia.

STIRI SIMILARE >>

Marmota Phil ar putea fi arestată
A fost descoperită o nouă specie de mamifere
Un muzeu dedicat eșecurilor comerciale și-a deschis porțile în Suedia
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Google şi Youtube opresc afişarea publicităţii pe tema referendumului irlandez privind avortul
Care este țara cea mai fericită din lume
„Amețișoarele” - mărțișoarele pentru ger, cu pălincă de 53 de grade, care fac senzație la Cluj
COMENTARII (1)

LIDIA AMARIEI - 20 Mai 2012 / Ora: 22:50
EXTRA-SUPER-WONDER-BEAUTY-FULLY-HAPPY-MANY=== MILLIONAIRES !!!

Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-01-27 08:10:00','12319','3.95.139.100')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata