HOROSCOPUL ZILEI - 17 noiembrie 2012

17 Noiembrie 2012 / Ora: 09:01
Tag-uri: horoscop, HOROSCOPUL ZILEI
Iti place acest articol?  
 

Berbec: Dorinţa de a face investiţii este mai mare ca oricând. Faci calcule peste calcule şi ai planuri măreţe de viitor. Ştii că oportunitatea pe care o ai nu ţine de noroc, ci de inteligenţă. 

Taur: Nevoia de stabilitate te va împinge să faci lucruri necugetate astăzi. Te poţi alătura unor oameni care nu îţi plac deloc, dar care te fac să te simţi protejat.

Gemeni: În ciuda vremii reci, ai o mare dorinţă de a te plimba. Încerci să îţi mobilizezi prietenii să te însoţească, dar toţi te refuză. Ieşi singur, dar îţi vei găsi rapid un tovarăş de aventuri.

Rac: Ai o stare de anxietate din cauza unor mici probleme personale care apar în cursul dimineţii şi care nu te lasă să te concentrezi la muncă/şcoală. Vorbeste cu prietenii buni, te pot ajuta.

Leu:
Eşti plin de energie, ceea ce e bine. Nu exagera însă, pentru a nu te extenua. Starea de sănătate bună de acum trebuie conservată. Te stresezi prea mult cu organizarea pentru sărbători, relaxeaza-te pentru a face din asta o activitate plăcută.

Fecioară: Duci la bun sfârşit câteva proiecte, şi chiar dacă nu ţi-a ieşit totul cum ai vrut, este bine să fii împăcat cu ceea ce ai realizat. Urmează o perioadă mai liniştită pentru tine, este bine să te concentrezi pe viaţa socială.

Balanţă:
Eşti tentat să iei parte la bârfa din birou/şcoală, dar e bine să te abţii, pentru că s-ar putea să se întoarcă împotriva ta. Încearcă să îi dai mai multă atenţie persoanei iubite dacă nu vrei să ai probleme în relaţie.

Scorpion: În ciuda tuturor piedicilor, ai avut puterea de a duce toată treaba la bun sfârşit. Mai sunt câteva zile până la luna sărbătorilor şi meriţi să te bucuri cu adevărat de o vacanţă.

Săgetător: Deşi nu îţi stă în caracter, vei simţi dorinţa să protejezi o persoană care are nevoie de ajutor. Situaţia dificilă în care se află acea persoană se poate schimba radical, doar dacă ştii cum să acţionezi. 

Capricorn: Ai câteva probleme de concentrare, încearcă să le maschezi ca să nu primeşti reprosuri. Un prieten sau coleg îţi va cere ajutorul, dacă nu crezi că poţi să îl ajuţi refuză-l pentru a nu-l încurca şi mai mult.

Vărsător: S-au adunat multe lucruri care trebuie rezolvate şi ai impresia că nu vei reuşi. Dacă le iei pe rând şi accepţi ajutorul celor din jur, vei fi surprins cât de repede le vei termina. Fă-ţi timp şi pentru tine, astăzi vei avea ocazia.

Peşti: Ai o zi plină de insipraţie şi şefii/profesorii te admiră. Pe de altă parte s-ar putea să îi enervezi pe colegi, aşa că e bine să fii mai subtil şi discret. Ai parte de o seară cu surprize.

STIRI SIMILARE >>

HOROSCOPUL ZILEI - 16 noiembrie 2012
HOROSCOPUL ZILEI
Casa Regală britanică anunță că Prințul William și Kate vor avea un copil
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Google şi Youtube opresc afişarea publicităţii pe tema referendumului irlandez privind avortul
Care este țara cea mai fericită din lume
„Amețișoarele” - mărțișoarele pentru ger, cu pălincă de 53 de grade, care fac senzație la Cluj
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-05-24 13:52:52','16506','3.80.223.123')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata