De ce ar trebui să consumi carbohidrați la cină şi nu în timpul zilei

14 Noiembrie 2012 / Ora: 08:59
Tag-uri: carbohidrați, dietă, Ramadan
Iti place acest articol?  
 

O echipă de cercetători de la Universitatea Ebraică din Ierusalim a realizat studiul după analizarea dietelor musulmanilor din perioada Ramadan, când oamenii ţin post în timpul zilei şi mănâncă la cină mese bogate în carbohidraţi.

Sursă bună de energie, clasa carbohidraţilor include pastele integrale, pâinea, orezul şi boabele de fasole.

Potrivit cercetătorilor, dieta creşte nivelul de saţietate - sentimentul de săturare - şi influenţează producerea de hormoni asociaţi cu factorii de risc de atac cardiac. Ei au asigurat că regimul este promiţător pentru oamenii supraponderali care încearcă să slăbească.

 

STIRI SIMILARE >>

Casa decorată cu 60.000 de beculeţe de Crăciun GALERIE FOTO
10 fructe şi legume de toamnă care te ajută să scapi de kilograme
Coca-Cola pregătește o băutură minune, care ajută la îngrijirea părului, a unghiilor, a pielii şi la pierderea în greutate
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Google şi Youtube opresc afişarea publicităţii pe tema referendumului irlandez privind avortul
Care este țara cea mai fericită din lume
„Amețișoarele” - mărțișoarele pentru ger, cu pălincă de 53 de grade, care fac senzație la Cluj
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-06 04:58:10','16410','3.236.108.61')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata