Cuplurile cu câine se ceartă în medie de 2.000 de ori din cauza lui

12 Ianuarie 2012 / Ora: 16:25
Tag-uri: caine, cuplu
Iti place acest articol?  
 

Cine îşi ia câine este departe de a-şi îmbunătăţi viaţa de cuplu. Animalul provoacă circa 2.000 de certuri în familie în cursul vieţii lui, potrivit unui studiu realizat recent. Adică 156 de certuri pe an sau trei pe săptămână, în timpul unei vieţi medii de 12,8 ani.

În general, cuplurile se ceartă când nu ştiu ce să facă cu câinele în concediu. Se mai ceartă pe tema 'al cui este rândul să scoată câinele afară?' sau în ce cameră are voie animalul. 17% dintre persoanele intervievate mărturisesc că au dormit în camera de oaspeţi sau în sufragerie după o ceartă legată de câine, în timp ce un sfert s-au gândit deja să-l dea ca să readucă armonia în familie.

Studiul precizează că nu este o diferenţă prea mare între a avea un bebeluş şi a avea un câine: îngrijirile amândurora sunt repetitive, iar responsabilitatea care durează toată viaţa animalului îl poate obosi pe stăpânul lui.

În studiu se mai menţionează şi cele mai frecvente motive de ceartă pe tema câinelui: Ce facem cu câinele când plecăm în concediu? Cine trebuie să-l plimbe? Poate să urce în pat? Cine curăţă murdăria din curte? Cheltuim prea mult cu câinele. Dresajul animalului. I se dă câinelui de mâncare în timpul mesei. Pagubele produse de animal. Jucăriile copilului şi încălţămintea stăpânilor sunt roase. Şi lista ar putea continua.

STIRI SIMILARE >>

Casa decorată cu 60.000 de beculeţe de Crăciun GALERIE FOTO
Julio Iglesias se retrage din viaţa publică
100 de femei şi bărbaţi au alergat pe tocuri în cadrul unui eveniment în Filipine
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Google şi Youtube opresc afişarea publicităţii pe tema referendumului irlandez privind avortul
Care este țara cea mai fericită din lume
„Amețișoarele” - mărțișoarele pentru ger, cu pălincă de 53 de grade, care fac senzație la Cluj
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-08-23 16:28:17','9179','18.205.176.100')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata