Cel mai bun remediu antiîmbătrânire, înțepăturile de albine

26 Noiembrie 2011 / Ora: 18:36
Tag-uri: înțepături de albine
Iti place acest articol?  
 

Înţepăturile de abină te ajută să ţii la distanţă ridurile apărute odată cu înaintarea în vârstă. Oamenii de ştiinţă au descoperit că acest tratament este cel mai bun remediu împotriva îmbătrânirii, deoarece substanţele din veninul eliberat de insecte în organism ajută la stimularea producţiei de colagen în mod natural.

Măştile de faţă pe bază de venin de albină sunt la mare căutare printre celebrităţile de la Hollywood, astfel de produse fiind disponibile până în prezent doar în saloane de înfrumuseţare şi spa-uri. Cercetătorii susţin că noul produs de înfrumuseţare va fi un serios competitor tratamentelor pe bază de botox. Potrivit acestora, remediul împotriva ridurilor pe bază de venin de albine va fi disponibil în cinci produse diferite - un tratament pentru faţă, un produs ce are rolul de a curăţa impurităţile pielii, un tratament pe bază de serum, o cremă reparatorie şi mască de faţă revigorantă. Toate aceste produse de înfrumuseţare vor avea un preţ cuprins între 19 euro şi 57 de euro.

Produsul are capacitatea de a pătrunde în cele mai profunde straturi ale pielii, chiar dacă acesta este doar aplicat şi nu injectat. Odată ajuns în straturi, substanţele active vor acţiona pentru a stimula producţia de collagen. Spre deosebire de tratamentele cu botox, acest produs are rolul de a estompa ridurile în mod natural. Piela îşi va recăpăta elasticitatea.

Dr Han spune că remediul anti-aging poate fi folosit şi împotriva efectelor negative pe care soarele le are asupra pielii.

 

STIRI SIMILARE >>

Jeremy Clarkson de la TOP GEAR a fost prins cu amanta
Zânul de la Banca Transilvania a slăbit prea mult
Actrita in greva foamei, pentru detinutii de la Guantanamo
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Google şi Youtube opresc afişarea publicităţii pe tema referendumului irlandez privind avortul
Care este țara cea mai fericită din lume
„Amețișoarele” - mărțișoarele pentru ger, cu pălincă de 53 de grade, care fac senzație la Cluj
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-01-23 07:38:28','8138','18.210.24.208')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata