Bolile la care e predispusă fiecare zodie

14 Noiembrie 2012 / Ora: 17:46
Tag-uri: Boli, zodie
Iti place acest articol?  
 

Fiecare zodie din horoscop guvernează o anumite parte a corpului, iar semnele astrale îţi pot prezice afecţiunile cu care te poţi confrunta de-a lungul timpului.

Berbec: Din cauză că sunt impulsivi şi agitaţi, aceşti nativi se pot confrunta foarte des cu dureri de cap. Cele mai bune remedii pentru durerile de cap sunt tehnicile de reducere a stresului sau chiar un calmant.

Taur: Aceşti nativi pot suferi dureri în gât, amigdale inflamate, probleme cu sinusurile şi răceli din cauza influenţelor astrologice. Totuşi, cea mai mare problemă a nativilor este glanda tiroidă.

Gemeni: Nativii din Gemeni sunt înclinaţi spre accidente, existând mari riscuri să sufere luxaţi. De asemenea, bolile de plămâni, răcelile severe sau bronşita sunt afecţiunile de care ar putea suveri aceşti nativi.

Rac: Aceşti nativi au un sistem digestiv extrem de sensibil şi pot suferi de ulcer sau indigestie. Persoanele născute sub semnul Racului trebuie să aibă o alimentaţie echilibrată, să renunţe la condimente, mâncarea prea iute şi cafea. Foarte important este controlul stresului deoarece acesta are un impact major asupra problemelor generate de stomac.

Leu: Persoanele născute sub acest semn zodiacal pot avea, la maturitate, probleme de inimă, dacă nu au avut un stil de viaţă sănătos. Dacă au avut în schimb o viaţă activă se pot confrunta cu dureri de spate sau dureri musculare. Leilor li se recomandă un stil de viaţă echilibrat.

Fecioară: Grijile prea multe pe care şi le fac nativi din Fecioară pot duce la indigestie sau la o funcţionare proastă a intestinelor. Li se recomandă o nutriţie echilibrată, eventual o dietă vegetariană, şi relaxarea prin meditaţie sau exerciţii fizice.

Balanţă: În condiţiile în care aceşti nativi ţin să aibă un comportament extrem, fie sunt prea calmi, fie prea stresaţi, este foarte important să ducă o viaţă armonioasă. Aceşti nativi se confruntă cel mai des cu probleme la rinichi (pietre ori infecţii) şi le este indicat să se hidrateze corect.

Scorpion: Problema acestor nativi este legată de sexualitate. Cel mai bine pentru persoanele născute sub acest semne astrologic este să aibă o viaţă amoroasă moderată.

Săgetător: Aceşti nativi trebuie să se ferească de o viaţă dezordonată sau sedentară pentru că au şanse foarte mari să se îngraşe. De aceea, mâncarea şi băutura în exces le pot provoca probleme la ficat.

Capricon: Persoanele născute sub zodia Capriconului au şanse mari să sufere de dureri ale genunchilor ori ale articulaţiilor, dar sunt înclinaţi spre luxaţii sau rupturi ale oaselor. Aceşti nativi se pot confrunta şi cu probleme ale danturii, dar şi afecţiuni precum artrita sau reumatismul.

Vărsător: Cei născuţi în această zodie trebuie să acorde o importanţă crescută sistemului circulator. Aceste persoane pot fi afectaţi de sedentarism sau de vremea rece. La maturitate se pot confrunta şi cu varicele.

Peşti: Aceşti nativi au picioare extrem de sensibile şi li se recomandă să aibă grijă ce încăţăminte poartă. Din cauză că se pot confrunta cu alergiile sau reacţiile adverse ale medicamentelor li se recomandă să aleagă medicina tradiţională sau naturistă.

STIRI SIMILARE >>

Stilul de viaţă sedentar inclus pe lista bolilor
Top10: Cele mai ciudate reguli de circulaţie din lume
Topul celor mai valoroase branduri din lume
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Google şi Youtube opresc afişarea publicităţii pe tema referendumului irlandez privind avortul
Care este țara cea mai fericită din lume
„Amețișoarele” - mărțișoarele pentru ger, cu pălincă de 53 de grade, care fac senzație la Cluj
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-04-03 07:36:53','16428','3.215.182.81')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata