80 la sută dintre tinerii din România intră zilnic pe internet

22 Februarie 2012 / Ora: 17:21
Tag-uri: internet
Iti place acest articol?  
 

Aproape 80 la sută dintre tinerii români intră zilnic pe internet şi mai mult de jumătate dintre ei au branduri favorite de îngrijire personale, cărora le sunt fideli, rezultă din raportul de cercetare "Tânărul în România", care a vizat populaţia adolescentă de 14 - 21 ani din mediul urban.

Raportul de cercetare arată că 79 la sută dintre adolescenţi intră zilnic pe internet iar unu din patru tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 21 de ani, participă în acţiuni de voluntariat organizate de ONG-uri sau de branduri.

Băuturile carbogazoase au cea mai mare incidenţă de consum săptămânal, dar şi cea mai mare concurenţă pentru gusturile tinerilor.

Din raportul de cercetare mai rezultă că opt la sută dintre tineri deţin o consolă de jocuri iar băieţii sunt mai predispuşi decât fetele să îşi cumpere telefone tip smartphone, cinci la sută dintre adolescenţi deţinând un iPhone.

"Cea mai iubită echipă locală de fotbal este Steaua Bucureşti, iar din străinătate, FC Barcelona", mai rezultă din raportul de cercetare.

Iniţiatorii proiectului au ajuns la concluzia că mai mult de 50 la sută dintre tineri au branduri favorite de îngrijire personală, cărora le sunt fideli şi cei mai mulţi se implică în deciziile de achiziţie în gospodărie, doar unul din zece nefăcând acest lucru.

Unu din doi tineri români ar pleca din ţară în eventualitatea unui câştig mai mare, iar religia a ajuns să le ofere o explicaţie credibilă despre lume şi viaţă în general, nefiind pe cale de dispariţie pentru adolescenţi.

STIRI SIMILARE >>

Bebelusii dansatori - cea mai urmarita reclama
Imagini inedite ale camerelor de supraveghere din lumea larga VIDEO
HOROSCOPUL ZILEI: 21 noiembrie 2012
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Google şi Youtube opresc afişarea publicităţii pe tema referendumului irlandez privind avortul
Care este țara cea mai fericită din lume
„Amețișoarele” - mărțișoarele pentru ger, cu pălincă de 53 de grade, care fac senzație la Cluj
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-09 02:09:19','10219','18.232.188.89')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata