Lacrimi de fericire? - Charlene de Monaco a plâns la nuntă FOTO şi VIDEO

03 Iulie 2011 / Ora: 09:36
Tag-uri: Albert de Monaco, Charlene de Monaco
Iti place acest articol?  
 

Principele Albert al II-lea de Monaco şi sud-africana Charlene Wittstock s-au căsătorit religios sâmbătă, ceremonia fiind celebrată în Curtea de onoare a palatului princiar. Slujba religioasă a fost transmisă pe ecrane uriaşe amplasate în tot oraşul, iar la eveniment participă 4.300 de invitaţi.

Principesa Charlene de Monaco a ales o rochie de mireasă din mătase ivorie, fără mâneci şi cu trenă lungă, cu broderii cu mii de cristale Swarovski şi perle, creaţie a lui Giorgio Armani. Mireasa a avut părul prins în coc şi un voal lung pe cap. Ea a păşit spre altar precedată de şapte domnişoare de onoare.

La rândul său, prinţul Albert a purtat o uniformă crem, ţinuta clasică a gărzilor palatului din Monaco. Mânecile uniformei sunt brodate cu frunze de stejar şi de măslin, iar tunica este închisă cu butoni aurii, cu monogramă. Mirele a purtat medalii care reprezintă Ordinul Sfântului Charles, Ordinul Grimaldi şi Legiunea de Onoare Franceză. Pe material mai este, de asemenea, brodată o rozetă ce reprezintă Coroana de Monaco.

După ce principii Albert şi Charlene şi-au rostit jurămintele, au spus "da" şi s-au sărutat, a fost interpretat un cântec sud-african, în onoarea ţării de origine a miresei.

Arhiepiscopul a binecuvântat cuplul princiar, care şi-a pecetluit din nou uniunea printr-un sărut.
Cel mai delicat moment a avut loc la capela Saint Devote, unde, potrivit tradiţiei, miresa a mers după cununia religioasă ca să-şi depună buchetulul. Prinţesa Charlene a izbunit pur şi simplu în plâns.

A plâns atât de tare că televiziunea din Monaco a acoperit momentul cu înregistrearea sărutului de la biserică.STIRI SIMILARE >>

Ocolul Pământului pe motocicletă: Doi membri ai echipei Ro Quest vor trece prin 90 de ţări în pa
Spotul care promoveaza tigaia Dry Cooker, interzis de CNA
Energeticienii au calculat că 750 de spinnere pot face un televizor să funcţioneze timp de o secundă
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Bucurestiul devine un oras al luminilor
Ziua Internaţională a Femeii, marcată prin păpuşi Barbie pugiliste şi un flashmob al "sufragetelor"
Eroarea bancară a mileniului: Un belgian a primit 2.000 de miliarde de euro în cont
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-04-20 12:12:18','5042','3.88.161.108')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata