Lacrimi de fericire? - Charlene de Monaco a plâns la nuntă FOTO şi VIDEO

03 Iulie 2011 / Ora: 09:36
Tag-uri: Albert de Monaco, Charlene de Monaco
Iti place acest articol?  
 

Principele Albert al II-lea de Monaco şi sud-africana Charlene Wittstock s-au căsătorit religios sâmbătă, ceremonia fiind celebrată în Curtea de onoare a palatului princiar. Slujba religioasă a fost transmisă pe ecrane uriaşe amplasate în tot oraşul, iar la eveniment participă 4.300 de invitaţi.

Principesa Charlene de Monaco a ales o rochie de mireasă din mătase ivorie, fără mâneci şi cu trenă lungă, cu broderii cu mii de cristale Swarovski şi perle, creaţie a lui Giorgio Armani. Mireasa a avut părul prins în coc şi un voal lung pe cap. Ea a păşit spre altar precedată de şapte domnişoare de onoare.

La rândul său, prinţul Albert a purtat o uniformă crem, ţinuta clasică a gărzilor palatului din Monaco. Mânecile uniformei sunt brodate cu frunze de stejar şi de măslin, iar tunica este închisă cu butoni aurii, cu monogramă. Mirele a purtat medalii care reprezintă Ordinul Sfântului Charles, Ordinul Grimaldi şi Legiunea de Onoare Franceză. Pe material mai este, de asemenea, brodată o rozetă ce reprezintă Coroana de Monaco.

După ce principii Albert şi Charlene şi-au rostit jurămintele, au spus "da" şi s-au sărutat, a fost interpretat un cântec sud-african, în onoarea ţării de origine a miresei.

Arhiepiscopul a binecuvântat cuplul princiar, care şi-a pecetluit din nou uniunea printr-un sărut.
Cel mai delicat moment a avut loc la capela Saint Devote, unde, potrivit tradiţiei, miresa a mers după cununia religioasă ca să-şi depună buchetulul. Prinţesa Charlene a izbunit pur şi simplu în plâns.

A plâns atât de tare că televiziunea din Monaco a acoperit momentul cu înregistrearea sărutului de la biserică.STIRI SIMILARE >>

Soldaţi din marina americană dansează pe muzica lui Britney Spears - VIDEO
Caprele care au devenit vedete pe Internet VIDEO
Aeroportul Kennedy din New York, invadat de broaşte ţestoase. Zeci de zboruri au decolat cu întârziere VID
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Bucurestiul devine un oras al luminilor
Ziua Internaţională a Femeii, marcată prin păpuşi Barbie pugiliste şi un flashmob al "sufragetelor"
Eroarea bancară a mileniului: Un belgian a primit 2.000 de miliarde de euro în cont
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-08 11:44:35','5042','3.228.21.204')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata