Kadhafi, subiect de ironii pe Internet: Nu îmi reproşaţi nebunia mea, doar în asta excelez VIDEO

03 Martie 2011 / Ora: 20:33
Tag-uri: desene, ironii, Muammar Kadhafi
Iti place acest articol?  
 

Muammar Kadhafi a devenit o ţintă a ironiilor şi glumelor pe Internet, chiar într-un moment în care liderul libian reprimă sângeros insurecţia din ţara sa. Clipurile video care parodiază discursurile uneori mai puţin inteligibile ale "Ghidului", caricaturile şi glumele, unele puţin macabre, se multiplică pe Internet, liderul aflat la putere în Libia în ultimii 42 de ani fiind calificat drept un "bolnav mintal" sau un "lunatic periculos".

"Televiziunea libiană ameninţă să redifuzeze discursul lui Kadhafi, dacă rebelii nu se predau", potrivit unei glume în limba arabă, ca aluzie la recentele sale alocuţiuni-fluviu.

De la începutul insurecţiei soldate până în prezent cu 6.000 de morţi, potrivit Ligii libiene a drepturilor omului, liderul nu i-a menajat pe rebeli, numindu-i "şobolani", "microbi", tineri îndopaţi cu "pastile halucinogene", afirmând în acelaşi timp că poporul său îl "adoră".

"Poporul vrea să înţeleagă discursul!", "Poporul vrea să aibă grijă de preşedinte!", potrivit unor sloganuri ironice postate pe site-ul de socializare Facebook.

Pe una din zecile de pagini care îi sunt consacrate pe Facebook, colonelul "ia cuvântul": "vom începe dialogul cu tinerii rebeli imediat ce efectul halucinogenelor va dispărea".

Alte mesaje sunt: "Nu îmi reproşaţi nebunia mea, doar în asta excelez", "Eu am construit Libia, eu o voi distruge".

O altă pagină oferă "un preţ inestimabil celui care găseşte o creatură în viaţă care este la fel de proastă ca Muammar Kadhafi".STIRI SIMILARE >>

Cel mai bogat motan din lume a murit
Oposumul saşiu a prezis Oscarul pentru Natalie Portman VIDEO
Ce cadou au primit Albert şi Charlene de Monaco de la supuşii lor
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Bucurestiul devine un oras al luminilor
Ziua Internaţională a Femeii, marcată prin păpuşi Barbie pugiliste şi un flashmob al "sufragetelor"
Eroarea bancară a mileniului: Un belgian a primit 2.000 de miliarde de euro în cont
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-12-12 19:15:00','2482','18.205.60.226')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata