Un site ortodox a descoperit un nou pacat: Epilarea

01 August 2013 / Ora: 11:49
Tag-uri: epilare, site ortodox
Iti place acest articol?  
 

Pe site-ul ortodoxiatinerilor.ro este dezbătut subiectul legat de tendinţa oamenilor de a-şi îndepărta părul nedorit de pe corp. Dincolo de faptul că "îndeletnicirea" este asociată cu femeile, când este bincunoscut faptul că tot mai mulţi bărbaţi aleg să se epileze în zilele noastre, aceasta este considerată şi ... un păcat. Şi asta pentru că, în concepţia redactorului, epilarea este în strânsă legătură cu modul în care ne îmbrăcăm, fiind o "consecinţă a indecenţei". Aşadar, femeile se epilează pentru a putea purta fuste scurte.

"(...) astăzi femeile se confruntă cu o problemă pe care mamele şi bunicile lor nu o aveau: epilarea părului de pe picioare, de pe mâini, de sub braţ sau din zonele pubiene (...) De ce se epilează fetele astăzi? Pentru că poartă fuste şi pantaloni scurţi, bluze şi maiouri decoltate care expun foarte multe părţi ale trupului. Dacă ar purta fuste peste genunchi şi bluze mai largi cu mânecile peste cot atunci complexele părului în exces afişat în public ar dispărea.
V-aţi pus vreodată problema că Dumnezeu a creat femeia în mod special în acest fel, ca apariţia părului pe anumite zone s-o îndemne să şi le acopere, pentru a se feri astfel de indecenţă, de stârnirea poftelor bărbaţilor.
V-aţi gândit vreodată că trupul femeii ar trebui văzut în totalitate doar de bărbatul ei?", scrie site-ul ortodoxiatinerilor.ro

Citeste mai mult pe libertatea.ro

 

STIRI SIMILARE >>

Bilete la Loto sfințite, vândute pe Internet cu 20 lei
Celebrul antrenor de caini Cesar Millan vine in Romania
Cel mai scump câine din lume
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Maseuzele unui club erotic protestează pentru autostrăzi
Comuna fără poștaș, unde oamenii își caută singuri corespondența
Sicriu pierdut în mijlocul unui drum din Arad
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-03-28 20:40:02','19666','3.235.65.91')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata