Tom Cruise, gata să părăsească scientologia, ca să fie mai aproape de fiica lui

24 Octombrie 2012 / Ora: 16:49
Tag-uri: familie, scientologie, Suri, Tom Cruise
Iti place acest articol?  
 

Katie Holmes a lăsat să se înţeleagă că s-ar putea împăca cu Tom Cruise, dar numai cu condiţia ca actorul să abandoneze definitiv scientologia.

'Katie aşteaptă cu disperare un gest romantic', a declarat o sursă în revista Grazia. 'Dacă Tom se hotărăşte să părăsească scientologia pentru ea, Katie nu i-ar putea rezista', a adăugat sursa.

Katie Holmes a divorţat de Tom Cruise în luna iunie, unul din motivele despărţirii fiind, se pare, legăturile foarte strânse ale actorului cu secta scientologică. De la divorţ, Cruise suportă foarte greu despărţirea de fetiţa lui de şase ani, Suri. Pe de altă parte, Katie Holmes spune că este fericită şi că, dacă va fi cu altcineva, va fi cu un bărbat de vârsta ei şi în niciun caz actor.

Se pare că secta scientologică îl împiedică pe Cruise să-şi vadă fiica atât cât ar vrea, deoarece relaţiile cu foştii membri sunt interzise. Conducerea scientologiei a făcut totuşi o excepţie pentru Tom Cruise, permiţându-i să o ducă pe Suri la Disneyland. 'Religia este cel mai important lucru din viaţa lui. Ar fi ceva măreţ dacă s-ar despărţi de ea. Se pare că se gândeşte chiar la acest lucru. Suri îi lipseşte foarte mult', a încheiat sursa.

STIRI SIMILARE >>

Job-ul perfect: dormi 11 ore ore şi primeşti 150 de dolari pe zi
Cadouri luxoase primite de cuplul Ceauşescu vor fi scoase la licitaţie, pe 26 ianuarie
Cel mai mare palat din lume
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Maseuzele unui club erotic protestează pentru autostrăzi
Comuna fără poștaș, unde oamenii își caută singuri corespondența
Sicriu pierdut în mijlocul unui drum din Arad
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-26 19:59:54','15899','34.204.168.209')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata