S-a dus la doctor cu dureri la braţ şi a fost diagnosticat cu "sarcină"

20 August 2011 / Ora: 18:47
Tag-uri: diagnostic greşit, doctor, sarcină
Iti place acest articol?  
 

După ce s-a adresat medicilor pentru o durere la braţ, un bărbat din oraşul australian Melbourne a fost pe punctul să leşine atunci când a primit prin poştă diagnosticul exact de la clinică: a aflat că este... însărcinat, potrivit publicaţiei locale Melbourne Time.

John Berry a avut un adevărat şoc după ce a primit înştiinţarea de la Sunshine Hospital din Melbourne, în care direcţia îi mulţumea pentru alegerea făcută în favoarea acestei clinici şi îl felicita în legătură cu diagnosticul sarcinii sale.

Bărbatul, cu o înălţime de 180 centimetri şi o greutate de 90 de kilograme, susţine că apelase la această clinică doar pentru un tratament la mână.

'Evident este o greşeală, dar, sincer, am fost puţin încordat', a mărturisit Berry, care spune că va merge din nou la clinică, însă de data aceasta pentru 'noul său diagnostic, nu pentru braţ'.

Se pare însă că aceasta nu este singura eroare comisă de cei de la Sunshine Hospital din Melbourne. Una dintre ascultătoarele staţiei locale de radio 3AW, în vârstă de 70 de ani, a relatat într-o emisiune că a primit o scrisoare de la clinica respectivă în care era invitată la orele de educaţie pentru tinerele mămici după ce participase la o sesiune de ortopedie.
 
STIRI SIMILARE >>

Şahul devine materie obligatorie în şcolile din Georgia
Lady Gaga și-a concediat coregrafa
BANCUL ZILEI: Nunta pe facebook
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Maseuzele unui club erotic protestează pentru autostrăzi
Comuna fără poștaș, unde oamenii își caută singuri corespondența
Sicriu pierdut în mijlocul unui drum din Arad
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-06-19 10:16:00','5935','54.91.71.108')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata