Pete Doherty vinde o pânză pictată cu sângele cântăreţei Amy Winehouse

09 Mai 2012 / Ora: 19:09
Tag-uri: Amy Winehouse, pânză pictată, Pete Doherty, sânge
Iti place acest articol?  
 

Pete Doherty îşi va face vineri intrarea pe piaţa vânzărilor de artă, propunând spre vânzare picturi de-ale sale. Alături de cele realizate cu propriul lui sânge, se află o pânză, intitulată 'Ladylike', care conţine sângele cântăreţei Amy Winehouse. Se aşteaptă ca aceasta să fie adjudecată cu 60.000 - 100.000 de euro.

Vineri va fi scoasă la licitaţie, la Cob Gallery din Londra, o colecţie de picturi, obiecte de îmbrăcăminte şi chitare ale cântăreţului de 33 de ani. 'Ladylike' cuprinde un autoportret al lui Amy Winehouse, pe care aceasta l-a realizat cu propriul ei sânge.

Cei doi artişti, Pete Doherty şi Amy Winehouuse, erau aşa de ataşaţi unul de altul încât cântăreaţa a participat la evoluţia celeilalte componente artistice a rockerului, pictura. El este deja autorul mai multor coperţi de albume şi pânze, principala lui caracteristică fiind utilizarea propriului sânge în picturi. Cotidianul britanic The Independent a vorbit cu cântăreţul cu ocazia apropiatei licitaţii, iar Doherty a povestit: 'Vorbea cu tatăl ei la telefon când a făcut-o. I-a spus "Tată, sunt cu Pete şi pictez cu sângele meu." Cred că tatăl ei ţinea mult la mine.'

 

STIRI SIMILARE >>

Topul celor mai bine vândute maşini din lume în 2011
Un motan şi-a găsit ca partener perfect de scărpinat un arici VIDEO
Mirosul de prăjeală, sancționat cu amendă în Italia
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Maseuzele unui club erotic protestează pentru autostrăzi
Comuna fără poștaș, unde oamenii își caută singuri corespondența
Sicriu pierdut în mijlocul unui drum din Arad
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-14 18:32:55','12067','3.85.214.125')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata