Jamie Oliver va pregăti cina de Crăciun pentru Brad Pitt

26 Septembrie 2012 / Ora: 16:36
Tag-uri: Brad Pitt, cină, Crăciun, Jamie Oliver
Iti place acest articol?  
 

Actorul american Brad Pitt l-a angajat pe maestrul bucătar Jamie Oliver, care îi este şi un bun prieten, să pregătească cina de Crăciun pentru familia sa.

Actorul american şi celebrul maestru bucătar sunt prieteni buni de mulţi ani şi, deşi Jamie Oliver a încercat de multe ori să îl înveţe pe Brad Pitt să gătească, starul hollywoodian a renunţat la ideea de a deveni un bun bucătar şi l-a invitat pe maestrul britanic la reşedinţa sa din Londra, de Crăciun, pentru a găti pentru el, logodnica sa Angelina Jolie şi cei şase copii ai cuplului.

Jamie s-a împrietenit cu Brad de când acesta era căsătorit cu Jennifer Aniston, iar Angelina îl simpatizează şi ea. Jamie va merge la reşedinţa pe care cuplul a închiriat-o în comitatul Surrey, pentru a-i ajuta să pregătească cina de Crăciun. Brad i-a cerut acest lucru lui Jamie, după ce îl implorase anul trecut să îl înveţe să gătească. Jamie a încercat să îl înveţe, dar el nu e deloc talentat în bucătărie.

Deşi Brad Pitt nu se pricepe la gătit, presa internaţională a aflat de curând că starul american este obsedat de curăţenie.

"Brad a fost întotdeauna un tată atent, dar, recent, el a devenit şi mai «gospodar». Cuplul are multe persoane care îi ajută în casă, dar Brad a început să spele şi să calce singur rufele. Îşi face de lucru prin casă în timp ce Angie este plecată, iar acest lucru îl ajută să aibă o ocupaţie. Îi place mult să se ocupe de chestiuni gospodăreşti, înainte să le ceară copiilor să îl ajute să pregătească cina, iar ei adoră acest lucru. S-a transformat în Mister Muscolo şi face curat peste tot. Se duce şi la magazinul local şi la curăţătoria de haine din Camberley", a spus o sursă.

Maestrul bucătar britanic Jamie Oliver a început să gătească în localul părinţilor săi, The Cricketers, din Clavering, Essex, la vârsta de opt ani şi foarte repede a făcut o pasiune pentru gătit, care nu l-a părăsit în perioada instruirii de la restaurantele Neal Street şi River Cafe.

În 2002, el a deschis restaurantul Fifteen în Londra şi fundaţia de caritate asociată, The Fifteen Foundation, care continuă să instruiască persoane tinere dezavantajate pentru a deveni bucătari-şef. În momentul de faţă, mai sunt încă trei restaurante Fifteen în lume, la Cornwall, Amsterdam şi Melbourne, de curând Jamie deschizând şi un lanţ de restaurante centrale în Regatul Unit, care se numesc Jamie's Italian.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

 

STIRI SIMILARE >>

Studenţii Facultăţii de Psihologie din Cluj-Napoca pot să îşi aducă pisicile şi câinii la cursuri
McDonald`s şi Coca Cola, interzise la Jocurile Olimpice din Londra
Angelina Jolie are probleme cu mama-soacră
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Maseuzele unui club erotic protestează pentru autostrăzi
Comuna fără poștaș, unde oamenii își caută singuri corespondența
Sicriu pierdut în mijlocul unui drum din Arad
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-07 14:36:56','15214','35.173.48.53')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata