Irinel Columbeanu a câştigat custodia fiicei sale

07 Iunie 2012 / Ora: 11:19
Tag-uri: custodie, Irinel Columbeanu, Monica Gabor
Iti place acest articol?  
 

Tribunalul Bucureşti a decis, joi, ca Irina Columbeanu să rămână în custodia tatălui acesteia, iar Monica Gabor să ceară acordul lui Irinel Columbeanu de fiecare dată când vrea să plece din ţară cu fetiţa. Instanţa a respins astfel contestaţia Monicăi Gabor în dosarul de divorţ, care viza şi încredinţarea fetiţei şi a admis în parte apelul făcut de Irinel Columbeanu.

Potrivit deciziei instanţei, Irina Columbeanu rămâne la tatăl acesteia. Totodată instanţa a decis că Monica Gabor îşi poate vizita fetiţa de două ori pe lună, de vineri seara până duminica seara.

Instanţa a redus perioada în care Monica Gabor o poate lua pe Irina la ea de la 60 la 30 de zile pe timpul verii şi a stabilit ca aceasta să ceară acord de la Irinel Columbeanu de fiecare dată când vrea să plece cu fetiţa din ţară.

Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel.

În 17 iunie 2011, Judecătoria Buftea a luat act de poziţia exprimată de Monica şi Irinel Columbeanu privind despărţirea de comun acord, sentinţa fiind irevocabilă. Monica a revenit la numele Gabor avut înaintea căsătoriei.

În decizia din dosarul de divorţ, instanţa a stabilit că Monica Gabor poate să-şi vadă copilul "a doua şi a patra săptămână în fiecare lună, de vineri, orele 16.00, până duminică, orele 18.00 - cu/la reclamanta pârâtă" şi "prima jumătate a vacanţei şcolare, de la 20 iunie până la 20 august - cu/la reclamanta pârâtă, în ţară/străinătate". Hotărârea a fost atacată cu apel la Tribunalul Bucureşti.

 

STIRI SIMILARE >>

Mamele care lucrează cu jumătate de normă sunt mai fericite decât celelalte
Bautura exclusivista cu savoare proaspata si aromata de...excremente
Facebook dă o dependență mai mare decât sexul sau țigările
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Maseuzele unui club erotic protestează pentru autostrăzi
Comuna fără poștaș, unde oamenii își caută singuri corespondența
Sicriu pierdut în mijlocul unui drum din Arad
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-06 05:32:59','12766','3.236.108.61')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata