În biografia `Adele`, cântăreaţa recunoaşte că a avut probleme cu alcoolul

22 Iunie 2012 / Ora: 11:29
Tag-uri: Adele, alcoolism, biografie
Iti place acest articol?  
 

Într-o biografie care urmează să apară în Marea Britanie, Adele mărturiseşte că a fost 'îndrăgostită' de băutură, viciu care a pus-o adeseori în situaţii dificile.

Într-un articol din 27 aprilie 2008, The Telegraph o numea pe cântăreaţă 'the new Amy Winehouse'. Încă de atunci Adele mărturisea că suferă de 'o problemă serioasă de dependenţă de ţigări şi vin roşu'. În 'Adele', biografie ce va apărea în Marea Britanie, autorul Marc Shapiro confirmă alcoolismul vedetei, arată In Touch, care a făcut rost de câteva pagini din carte.

Shapiro spune că Adele ar fi dat în patima beţiei după o experienţă amoroasă nefericită. Primul ei iubit, bisexual, o înşela mereu, frângându-i inima. 'Relaţia lor era atât de instabilă încât Adele a început să bea mai mult decât era normal pentru a se consola', scrie el. Autorul dezvăluie faptul că tatăl cântăreţei, care şi-a părăsit familia când fiica lui avea trei ani, ar avea şi el acelaşi viciu, fiind chiar pe punctul de a muri din cauza beţiei.

Un capitol din carte cuprinde un interviu al cântăreţei, în care ea spune că la un spectacol din primul său turneu era atât de beată încât pe scenă a uitat complet cuvintele pieselor. 'Este cel mai grav lucru care mi s-a întâmplat', arată ea

STIRI SIMILARE >>

HOROSCOPUL ZILEI: 1 decembrie 2012
Andrei Roşu, primul român care a traversat înot Canalul Mânecii
Realizatorul TV Mircea Radu se însoară
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Maseuzele unui club erotic protestează pentru autostrăzi
Comuna fără poștaș, unde oamenii își caută singuri corespondența
Sicriu pierdut în mijlocul unui drum din Arad
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-31 02:37:29','13127','34.204.193.85')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata