Dominique Strauss-Kahn şi soţia sa sunt despărţiţi de aproximativ o lună

03 Iulie 2012 / Ora: 10:06
Tag-uri: Anne Sinclair, despărțiți, Dominique Strauss-Kahn
Iti place acest articol?  
 

Dominique Strauss-Kahn şi soţia sa, Anne Sinclair, sunt despărţiţi de aproximativ o lună, a confirmat o sursă apropiată fostului director al Fondului Monetar Internaţional. Această sursă a precizat că cei doi trăiesc în locuinţe separate la Paris şi a adăugat că lui Dominique Strauss-Kahn îi merge bine, în pofida perioadei dificile.

Cei doi s-au despărţit în urmă cu aproximativ lună, cel mult şase săptămâni, a precizat această sursă sub acoperirea anonimatului.

Dominique Strauss-Kahn, în vârstă de 63 de ani, şi jurnalista Anne Sinclair, care din ianuarie este directoarea editorială a site-ului Huffington Post în franceză, sunt căsătoriţi de 20 de ani.

Ei s-au întors în Franţa în septembrie, după ce au petrecut peste trei ani la Washington, unde Strauss-Kahn a fost director general al FMI până la 18 mai 2011.

El a demisionat în urma denunţului unei cameriste de la hotelul Sofitel din New York, Nafissatou Diallo, care îl acuză de agresiune sexuală.

Procedura penală a fost abandonată la sfârşitul lui august 2011, procurorul având îndoieli cu privire la credibilitatea tinerei, dar o procedură civilă este în desfăşurare la New York.

Acest caz a pus capăt ambiţiilor prezidenţiale ale lui DSK.

La 26 martie, el a fost arestat preventiv la Lille (Franţa) pentru proxenetism agravat în bandă organizată în cadrul afacerii supranimite Carlton.

Despărţirea sa de Anne Sinclair, care are tot 63 de ani, a fost dată publicităţii vineri, când avocaţii cuplului au anunţat decizia de a acţiona în justiţie revista Closer ce a menţionat acest fapt, "pentru atingere adusă vieţii private".

 

STIRI SIMILARE >>

Femeile iau în greutate după căsătorie şi bărbaţii, după divorţ
Delicatese pentru răsfăţul celui mai bun prieten al omului
Regizorul David Lynch va deveni din nou tată, la vârsta de 66 de ani
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Comuna fără poștaș, unde oamenii își caută singuri corespondența
Sicriu pierdut în mijlocul unui drum din Arad
Un bărbat din Câmpulung își vinde casa pe 100.000 de Biblii
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2018-12-13 04:36:09','13372','3.80.177.176')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata