Dominique Strauss-Kahn şi soţia sa sunt despărţiţi de aproximativ o lună

03 Iulie 2012 / Ora: 10:06
Tag-uri: Anne Sinclair, despărțiți, Dominique Strauss-Kahn
Iti place acest articol?  
 

Dominique Strauss-Kahn şi soţia sa, Anne Sinclair, sunt despărţiţi de aproximativ o lună, a confirmat o sursă apropiată fostului director al Fondului Monetar Internaţional. Această sursă a precizat că cei doi trăiesc în locuinţe separate la Paris şi a adăugat că lui Dominique Strauss-Kahn îi merge bine, în pofida perioadei dificile.

Cei doi s-au despărţit în urmă cu aproximativ lună, cel mult şase săptămâni, a precizat această sursă sub acoperirea anonimatului.

Dominique Strauss-Kahn, în vârstă de 63 de ani, şi jurnalista Anne Sinclair, care din ianuarie este directoarea editorială a site-ului Huffington Post în franceză, sunt căsătoriţi de 20 de ani.

Ei s-au întors în Franţa în septembrie, după ce au petrecut peste trei ani la Washington, unde Strauss-Kahn a fost director general al FMI până la 18 mai 2011.

El a demisionat în urma denunţului unei cameriste de la hotelul Sofitel din New York, Nafissatou Diallo, care îl acuză de agresiune sexuală.

Procedura penală a fost abandonată la sfârşitul lui august 2011, procurorul având îndoieli cu privire la credibilitatea tinerei, dar o procedură civilă este în desfăşurare la New York.

Acest caz a pus capăt ambiţiilor prezidenţiale ale lui DSK.

La 26 martie, el a fost arestat preventiv la Lille (Franţa) pentru proxenetism agravat în bandă organizată în cadrul afacerii supranimite Carlton.

Despărţirea sa de Anne Sinclair, care are tot 63 de ani, a fost dată publicităţii vineri, când avocaţii cuplului au anunţat decizia de a acţiona în justiţie revista Closer ce a menţionat acest fapt, "pentru atingere adusă vieţii private".

 

STIRI SIMILARE >>

Târgul de Turism al României, la Romexpo
Vin pentru pisici
"Minunea" de la Galaţi : pista de biciclete fără biciclete
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Comuna fără poștaș, unde oamenii își caută singuri corespondența
Sicriu pierdut în mijlocul unui drum din Arad
O mamă și cei trei copii ai săi, uitați în Grădina Zoologică din Oradea
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-02-18 13:01:44','13372','18.206.175.155')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata