Dacia lucrează la o cutie automată

18 Ianuarie 2012 / Ora: 10:55
Tag-uri: dacia
Iti place acest articol?  
 

Dacia a dezminţit zvonurile care anunţau un model electric de oraş în portofoliul său. Constructorul a subliniat faptul că un asemenea model este prea costisitor şi incompatibil cu filozofia mărcii.

În schimb, dacă piaţa vehiculelor electrice şi infrastructura aferentă se vor dezvolta suficient de mult în termenul stabilit, un asemenea model nu va fi exclus, dar nu este vorba de un asemenea model în viitorul apropiat.

Nici tehnologiile hibride nu au şanse mari să-şi facă apariţia în gama constructorului din Mioveni, motivaţia fiind legată din nou de costurile acestor tehnologii. În schimb, gama Dacia este aşteptată să primească motorizări noi, toate de origine Renault.

Printre acestea se află şi mult-aşteptata unitate 1.6 dCi, înlocuitorul "clasicului" 1.9 dCi din gama Renault, cu toate că unitatea 1.9 dCi nu a fost oferită până acum pe vreun model Dacia.

Data debutul noului motor nu a fost specifiată, lansarea unităţii nefiind confirmată oficial, cei de la Dacia fiind reţinuţi în declaraţii în ceea ce priveşte viitoarele modele.

Vestea bună este că Dacia lucrează la o transmisie automată, informaţie anunţată chiar de Thomas Dubrunel, Directorul Comercial Dacia.

Oficialul Dacia a declarat că modelele pe care le va lansa în următorii ani vor respecta normele de mediu impuse de fiecare piaţă în parte, deci motoarele Euro 6 vor debuta în gama Dacia odată ce această normă de mediu va fi obligatorie şi pe piaţa din România.

STIRI SIMILARE >>

80 la sută dintre tinerii din România intră zilnic pe internet
HOROSCOPUL ZILEI: 20 decembrie 2012
BANCUL ZILEI: Blonda şi poliţistul
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Maseuzele unui club erotic protestează pentru autostrăzi
Comuna fără poștaș, unde oamenii își caută singuri corespondența
Sicriu pierdut în mijlocul unui drum din Arad
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-25 13:07:51','9327','34.232.62.209')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata