Cher se va căsători cu un fost membru al clubului de motociclişti Hells Angels

21 August 2012 / Ora: 15:33
Tag-uri: căsătorie, Cher, Tim Medvetz
Iti place acest articol?  
 

Cântăreaţa americană Cher, în vârstă de 66 de ani, se va căsători cu Tim Medvetz, în vârstă de 42 de ani, un fost membru al grupului de motociclişti Hells Angeles, în toamna acestui an. Cei doi intenţionează să se căsătorească la o capelă din Las Vegas, în cadrul unei ceremonii rapide.

Ceremonia va reprezenta punctul culminant al unui road-trip pe care Cher şi iubitul ei îl vor face de-a lungul Americii şi care se va încheia în Vegas, oraşul supranumit "capitala mondială a jocurilor de noroc".

"Cher şi Tim plănuiesc să se urce pe motocicletele lor în această toamnă şi să pornească într-o călătorie care se va încheia la o capelă specializată în căsătorii, la Las Vegas", a declarat o sursă pentru tabloidul National Enquirer.

Cher şi Tim - care au escaladat recent muntele Everest pentru a doua oară - au mai avut o relaţie, în urmă cu câţiva ani, şi au fost pe punctul de a se căsători în 2008, însă cariera şi programul aglomerat al artistei americane le-au stopat planurile.

După despărţirea lor, cântăreaţa a spus că nu se va mai căsători niciodată, dar fiul ei transsexual Chaz, în vârstă de 43 de ani, şi celălalt fiu al ei, Elijah Blue, în vârstă de 36 de ani, au convins-o să acorde o nouă şansă relaţiei cu Tim. Artista le-a ascultat sfatul şi acum susţine că este mai fericită ca niciodată.

Hells Angels este un club de motociclişti ai cărui membri conduc de regulă motociclete Harley-Davidson. Clubul Hells Angels, care are 230 de sedii în 27 de ţări, este considerat un sindicat al crimei organizate de Departamentul de Justiţie din Statele Unite.

Cher a mai fost căsătorită de două ori. Primul ei soţ a fost cântăreţul Sonny Bono - tatăl lui Chaz - cu care s-a căsătorit în 1963 şi de care a divorţat în 1975.

Cântăreaţa s-a căsătorit apoi cu muzicianul Gregg Allman - tatăl lui Elijah Blue - în acelaşi an (1975), însă cei doi s-au despărţit după doi ani şi au finalizat divorţul în 1979.

Ulterior, cântăreaţa americană a avut relaţii cu câţiva bărbaţi celebri din showbiz, precum Tom Cruise, Val Kilmer, Warren Beatty, Eric Clapton şi Richie Sambora.

 

STIRI SIMILARE >>

BANCUL ZILEI: Blonda şi poliţistul
Cea mai ieftină nuntă din lume
India: Preoți gemeni au oficiat căsătoria a doi gemeni cu două gemene
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Maseuzele unui club erotic protestează pentru autostrăzi
Comuna fără poștaș, unde oamenii își caută singuri corespondența
Sicriu pierdut în mijlocul unui drum din Arad
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-01-23 06:47:54','14481','18.210.24.208')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata