Cel mai mare târg de bijuterii contemporane, la Sala Dalles, în acest week-end

11 Mai 2012 / Ora: 16:29
Tag-uri: bijuterii contemporane, Sala Dalles, târg
Iti place acest articol?  
 

Cea de-a VII-a ediţie a celui mai mare târg de bijuterie contemporană din ţară - Autor - se desfăşoară, sâmbătă şi duminică, la Sala Dalles.

"În acest moment Târgul de bijuterie contemporană Autor se află la cea de a şaptea ediţie şi în cel de al treilea an de existenţă. Nu am crescut în trei ani câţi alţii în şapte şi nici nu ne-am propus acest lucru. Însă am crescut frumos şi firesc încercând mereu să fim mai buni şi mai pregătiţi de la o ediţie la alta", a declarat Dan Pierşinaru, fondatorul platformei Autor bijuterie contemporană.

Pierşinaru spune că bijuteria de autor este o formă de artă, însă ea are finalitate doar în momentul în care este purtată.

"Este acea bijuterie care vorbeşte despre tine ca individ, fiind o extensie a personalităţii tale pentru că încapsulează în ea un mesaj sau un concept. Ceea ce face Târgul de bijuterie Autor este să faciliteze accesul direct al celor ce îşi doresc acest tip de bijuterie către creatorul ei. Bijuteria de autor românească este valoroasă prin valenţele creative pe care le conţine şi este încă la preţuri ce pot sfida concurenţa internaţională", a adăugat Dan Pierşinaru.


Evenimentul va aduce în atenţia publicului cele mai noi colecţii de bijuterie realizate de cei mai creativi designeri români.

Preţul unui bilet este de 10 lei.

La ediţia din acest an, organizatorii se aşteaptă la aproximativ 3.000 de vizitatori, având în vedere că anul trecut au fost peste 2.500.


Târgul Autor este un eveniment bianual cu o ediţie de primăvară şi una de toamnă.

STIRI SIMILARE >>

Targul de Craciun organizat de Primaria Bucuresti in Piata Constitutiei se deschide pe 1 decembrie
10 minuni ale lumii, pe care s-ar putea să nu le ştii GALERIE FOTO
REŢETA ZILEI: Rață cu miere și gutui
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Maseuzele unui club erotic protestează pentru autostrăzi
Comuna fără poștaș, unde oamenii își caută singuri corespondența
Sicriu pierdut în mijlocul unui drum din Arad
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-31 04:13:01','12115','34.204.193.85')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata