Cei mai buni dansatori se întrec la campionatul mondial de tango

15 August 2012 / Ora: 16:48
Tag-uri: campionatul mondial de tango, dansatori
Iti place acest articol?  
 

Argentina se mişcă în paşi de dans. Miercuri a început Campionatul mondial de tango, la care îşi vor arăta talentul sute de perechi de concurenţi veniţi din întreaga lume în Buenos Aires.

Participanţii vor dansa tango escenario şi tango de salon. Primul gen este mai teatral, mai sofisticat şi implică mişcări senzuale.

"Cred că este un eveniment mereu plin de surprize, despre cel mai efervescent şi interesant tip de dans. A oferit diversitate de la o generaţie la alta şi ceea ce tangoul are specific este energia, care este vitală. Iar eu zic că datorită acestui lucru, festivalul are o legătură directă viaţa de zi cu zi şi atrage oameni de toate vârstele", a declarat directorul artistic, Gustavo Mozzi.

În fiecare an, pasionaţii de tango dansează pentru marele premiu de câteva mii de euro. "A trecut mult timp, aproape 10 ani, de când această uimitoare petrecere a devenit un eveniment mondial ce atrage oameni din toate ţările. Adevărul este că iubesc această petrecere", a spus campionul la tango în 2004, Ivan Romero.

"În fiecare an devine tot mai mare şi este din ce în ce mai bine organizat. E o plăcere să vin aici. E bine ca lumea să ştie că Argentina organizează competiţia mondială de tango", a completat dansatoarea de tango Silvana Nunez.

Competiţia se va încheia pe 28 august. (C.V.)

STIRI SIMILARE >>

Cel mai bogat dintre americani
Cea mai lungă trenă a unei rochii de mireasă
Astăzi se sărbătoreşte World Smile Day
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Maseuzele unui club erotic protestează pentru autostrăzi
Comuna fără poștaș, unde oamenii își caută singuri corespondența
Sicriu pierdut în mijlocul unui drum din Arad
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-06-19 11:02:22','14365','54.91.71.108')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata