Angelina Jolie are probleme cu mama-soacră

22 Iulie 2012 / Ora: 09:31
Tag-uri: Angelina Jolie, Jane Pitt, soacră
Iti place acest articol?  
 

Angelina Jolie este supărată pe Jane Pitt - mama logodnicului ei Brad Pitt - din cauza hainelor mult prea feminine pe care aceasta le cumpără pentru fiica ei Shiloh.

Deşi Angelina Jolie nu are nicio problemă cu faptul că fiica ei Shiloh, cel mai mare dintre copiii ei biologici, preferă să se îmbrace ca un băiat, Jane Pitt insistă să îi cumpere de fiecare dată nepoatei sale articole vestimentare extrem de feminine, iar acest fapt o înfurie pe celebra actriţă americană.

"E de notorietate faptul că Shiloh adoră să se îmbrace ca un băiat. Însă Jane insistă să îi cumpere de fiecare dată costume de zână şi rochii de prinţesă, iar Angelina găseşte că acest lucru dovedeşte lipsă de respect faţă de preferinţe fiicei sale", a spus o sursă.

Angelina Jolie, care creşte şase copii - trei adoptaţi şi trei biologici - cu Brad Pitt este încă supărată pe Jane Pitt, după ce mama logodnicului ei a expediat recent unui ziar din Missouri o scrisoare publică în care s-a exprimat în mod clar împotriva legalizării căsătoriilor gay în Statele Unite, în ciuda faptului că Brad şi Angelina militează de foarte mulţi ani pentru drepturile comunităţii gay. Jane Pitt l-a atacat în aceeaşi scrisoare şi pe preşedintele american Barack Obama, îndemnându-i pe alegătorii americani să voteze cu rivalul acestuia din cursa electorală, republicanul Mitt Romney.

"Brad şi Angelina sunt «devastaţi» de acţiunile lui Jane. Ei au luptat din greu făcând o campanie susţinută pentru egalitatea între oameni şi au colaborat îndeaproape cu Barack Obama. Angelina a sunat-o pe Jane şi i-a spus că prin aceste acţiuni ea le-a dat copiilor ei un exemplu negativ", a adăugat aceeaşi sursă.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Jolie şi Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

 

STIRI SIMILARE >>

Mirul pentru imunitate parlamentară, de vânzare pe Internet
Hărţuirea la locul de muncă provoacă dureri de ceafă
Whitney Houston şi Gangnam Style, cele mai căutate subiecte pe Google în 2012
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Maseuzele unui club erotic protestează pentru autostrăzi
Comuna fără poștaș, unde oamenii își caută singuri corespondența
Sicriu pierdut în mijlocul unui drum din Arad
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-07-20 04:29:41','13815','54.162.151.77')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata