Arnold Schwarzenegger a fos amendat pentru că a fumat în două aeroporturi din Austria

09 August 2011 / Ora: 13:23
Tag-uri: aeroport, Arnold Schwarzenegger, fumat, Viena
Iti place acest articol?  
 

Actorul Arnold Schwarzenegger a primit două amenzi în valoare de 200 de euro pentru că a fumat trabuc în zone destinate pasagerilor nefumători amenajate în două aeroporturi austriece, cu ocazia unei vizite pe care starul american a făcut-o în ţara lui natală, în luna iunie.

Faptele s-au petrecut pe aeroporturile din oraşele Graz şi Salzburg , a anunţat, marţi, Krone Zeitung, ziarul cu cel mai mare tiraj din presa austriacă.

Schwarzenegger, fostul guvernator al statului american California, ar putea avea şansa de a nu achita niciodată aceste amenzi, deoarece Statele Unite ale Americii şi Austria nu au semnat niciun acord de cooperare pentru acest tip de infracţiuni.

Potrivit Krone Zeitung, autorităţile din Graz nu sunt neliniştite din acest punct de vedere. Ele au trimis amenda ambasadei americane din Viena, cu misiunea de a o transmite celebrului actor american care a încălcat legislaţia antifumat din Austria.

Actorul, care a renunţat la această meserie în timpul mandatului său de guvernator, anunţase recent că îşi va relua cariera. Schwarzenegger a declarat, în luna februarie, că se simte pregătit să joace din nou în filme şi a anunţat că va participa la realizarea unui serial de televiziune şi a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui poreclă din lumea politică, "The Governator".

În aprilie, o sursă a declarat pentru agenţia de presă Reuters că Arnold Schwarzenegger are toate şansele să joace într-un nou film din franciza "Terminator", în care îşi va relua rolul care l-a făcut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor.


STIRI SIMILARE >>

Născut în aer, un bebeluș a fost recompensat cu zboruri gratuite pe viață
Gest inedit în Oradea
Luna de fiere: Şase catastrofe naturale în timpul voiajului de nuntă
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Bucurestiul devine un oras al luminilor
Ziua Internaţională a Femeii, marcată prin păpuşi Barbie pugiliste şi un flashmob al "sufragetelor"
Eroarea bancară a mileniului: Un belgian a primit 2.000 de miliarde de euro în cont
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-04 14:59:27','5744','18.232.186.117')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata