Peste 50 de perechi de păsări de rasă, la o nouă ediţie a târgului de la Agronomie

29 Septembrie 2012 / Ora: 14:17
Tag-uri: 2012, Agronomie, păsări de rasă, târg
Iti place acest articol?  
 

Asociaţia Crescătorilor de Păsări de Rasă din Bucureşti şi Ilfov 'Pajura' va aduce, sâmbătă şi duminică, peste 50 de perechi de păsări de rasă în cadrul târgului de produse tradiţionale desfăşurat în Parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice(ASAS) din Capitală.

Producătorii îi aşteptă pe bucureşteni cu must dulce din struguri din Vizantea-Livezi, Vrancea, cu bulz ciobănesc preparat după o reţetă tradiţională din Sohodol - Bran, cu păstrăvi din crescătoria din Palanca, pregătiţi cu mămăliguţă moldovenească şi aromat cu usturoi şi leuştean.

,,Încercăm să mai menţinem preţurile din vară la brânză, dar este tot mai greu în condiţiile în care furajele s-au scumpit din cauza secetei. Brânza pregătită în gospodării va fi tot mai puţin adusă în târguri şi pieţe, în condiţiile în care pentru unele sortimente avem cereri de la companii care fac export. Brânza preparată în burdufuri din piele de oaie se vine, la en-gros, cu 32 lei kilogramul, dar aici, în târg, nu pot veni cu astfel de preţuri', a spus Elena Poponeci, producător din comuna Şirnea, Braşov.

Cei care vor să îşi pregătească singuri proviziile de toamnă, pot cumpăra legume şi fructe proaspete, la preţ de producător, aduse de familia Vasile din Scărişoara. Familia de ingineri agronomi din Scărişoara va aduce soiuri româneşti de roşii, castraveţi, ardei gras, gogoşari, ardei capia, vinete, dovlecei, dar şi pepeni verzi pentru murat.

Pentru gurmanzii fideli târgului, dar nu numai, Don Mariano va pregăti borş de crap, peşte la grătar cu mamăligă şi sos de usturoi.

STIRI SIMILARE >>

Bolnavii de cancer pot fi ajutaţi de meditaţie
IMPRESIONANT! O pisicuţă oarbă a câştigat premiul pentru "Cel mai bun film cu o pisică" VIDEO
Nașii lui Piedone la nunta de argint vor fi Andra și Măruță
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Maimuța care a lăsat un oraș întreg fără curent electric
Un câine polițist a fost concediat pentru că era prea prietenos
Pasiunea nebună a unui motan
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-29 08:56:23','15285','3.235.172.213')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata