Andrea Goga va da motorul pe măgar la RED BULL DONKEY CROSS

31 Martie 2011 / Ora: 18:18
Tag-uri: Andrea Goga, enduro, măgar, RED BULL DONKEY CROSS
Iti place acest articol?  
 

25 de rideri din întreaga lume, 25 de măgari încăpăţânaţi şi frumuseţea unică a muntelui Centaurus Pelion sunt ingredientele uneia dintre cele mai distractive enevinente moto.Andrea Goga va reprezenta România la RED BULL DONKEY CROSS.

Pe 3 aprilie, Red Bull Donkey Cross loveşte din nou în satul Makrinitsa, undeva în nordul Greciei, situat pe muntele Pelion. Acolo, 25 de rideri, printre care şi românca Andrea Goga, vor avea parte de o
experienţă unică – după o cursă de enduro adevarăt, piloţii vor renunţa la motoare şi vor termina cursa pe nişte măgari, care mai de care mai incăpăţanaţi pentru a ajunge la finiş-ul cursei!

Pe un traseu de 14 km, piloţii trebuie să obţină cel mai rapid timp cu putinţă pentru că pentru ultimii 5.3 km, aceştia vor lăsa motorul de enduro şi vor continua cursa nu pe doua roţi, ci pe cele patru picioare ale…măgarilor.

Riderii de off-road trebuie neapărat să ia cursuri de „pilotarea a măgarilor” de la localnici pentru că la orice semn de violenţă asupra animalului va duce la descalificarea acestuia din concurs. Aşa că „relaţionarea” cu măgarul este neapărat necesară dacă vrei să termini cursa.

După două ediţii de succes, în 2007 şi 2008, Red Bull Donkey Cross revine cu noi provocări. Pentru prima oara, România va fi reprezentată la această competiţie de Andrea Goga, membra a clubului Vectra Racing. Andrea se poate mândri cu două locuri 1 la Campionatul Naţional de Enduro al României, clasa fete (2009 şi 2010), iar anul acesta va face echipa cu Sorina Sandu în cadrul celei de a opta ediţii a Red Bull Romaniacs.
STIRI SIMILARE >>

Cel mai înalt castel de nisip din lume GALERIE FOTO
Hugh Hefner, părăsit în faţa altarului
Un ciobănesc german a întrerupt un meci, pentru a fi mângâiat de fotbaliste VIDEO
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Bucurestiul devine un oras al luminilor
Ziua Internaţională a Femeii, marcată prin păpuşi Barbie pugiliste şi un flashmob al "sufragetelor"
Eroarea bancară a mileniului: Un belgian a primit 2.000 de miliarde de euro în cont
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-02-24 09:39:25','3074','3.218.67.1')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata