Parlamentul britanic votează astăzi dacă acceptă un Brexit fără acord

13 Martie 2019 / Ora: 12:41
Tag-uri:
Iti place acest articol?  
 

Parlamentul britanic votează miercuri dacă acceptă o retragere fără acord a Regatului Unit din Uniunea Europeană, după ce deputaţii au respins marţi seara pactul negociat de guvernul Theresei May cu blocul european, transmite EFE, preluată de Agerpres.

Camera Comunelor va începe dezbaterea în jurul orei 14.30 GMT (16.30 ora României), iar votul este prevăzut a se desfăşura după ora 19.00 GMT (21.00 ora României), într-o zi cu intensă activitate parlamentară deoarece programul include, la ora 12.30 GMT, şi o prezentare a ministrului Economiei, Philip Hammond, cu privire la previziunile de creştere a economiei britanice.

 

Citeste mai mult pe g4media,ro 

STIRI SIMILARE >>

Referendum în Catalonia: Premierul Carles Puigdemont proclamă victoria secesioniștilor
Parlamentul argentinian i-a ridicat imunitatea fostului președinte Cristina Kirchner, acuzată de corupție
Pantalonii antifurt
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Theresa May ii va cere lui Donald Tusk amanarea Brexit pana la 30 iunie
Putin a promulgat legea privind sacţionarea persoanelor care dau dovadă de "lipsă de respect" faţă de Guvern sau oficiali pe reţelele de socializ
Londra încheie un acord post-Brexit cu Islanda şi Norvegia
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-03-21 20:01:54','27054','18.206.168.65')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata