O tornadă puternică a afectat marţi Veneţia VIDEO

13 Iunie 2012 / Ora: 11:42
Tag-uri: tornadă, Veneția
Iti place acest articol?  
 

O tornadă puternică a afectat marţi Veneţia, evitând la limită centrul oraşului, dar a smuls din rădăcini mai mulţi copaci şi a răsturnat zeci de nave la periferie.
Potrivit martorilor, vârtejul s-a apropiat dinspre insula Lido, situată la extrema estică a lagunei, după care a trecut pe lângă centrul istoric al oraşului.

Tornada a dărâmat un zid de la stadionul de fotbal Venezia, a avariat academia navală Morosini şi a devastat un club de canotaj. La un moment dat, 15 studenţi care învăţau să navigheze s-au adăpostit într-un hangar pentru nave şi au rămas blocaţi acolo din cauza unui copac doborât, pe care pompierii au fost nevoiţi să-l înlăture.

Paramedicii au raportat un singur rănit, un băiat de pe insula Sant'Elena, care a suferit o rană la cap ce nu îi pune viaţa în pericol.

Peste 300 de hectare de teren agricol au fost distruse pe insula Sant'Erasmo din apropiere, provocând pagube de aproximativ un milion de euro, a anunţat asociaţia fermierilor italieni Coldiretti.

Insula este dedicată în primul rând agriculturii şi 80 de companii locale cultivă acolo fructe şi legume pentru aproximativ 400 de familii din Veneţia şi împrejurimi. Pagubele provocate de furtună au creat "un adevărat dezastru care reprezintă o ameninţare serioasă pentru producţia de anul acesta", a precizat Coldiretti. (C.V.)

STIRI SIMILARE >>

Val de furtuni şi tornade în Statele Unite
Rusul Viktor Bout fost condamnat la 25 de ani de închisoare
Ninsori abundente la Moscova şi temperaturi de minus două grade în mijlocul primăverii
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Donald Trump se va întâlni cu Viktor Orban pe 13 mai
Marea Britanie organizeaza alegeri europarlamentare pe 23 mai
Juncker îşi face bilanţul mandatului în fruntea Comisiei Europene
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-05-29 09:41:11','12909','3.235.172.213')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata