Nicolas Sarkozy îşi începe campania pentru un nou mandat

16 Februarie 2012 / Ora: 18:06
Tag-uri: campanie electorală, Franţa, Nicolas Sarkozy
Iti place acest articol?  
 

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy, care şi-a anunţat, miercuri seară, oficial candidatura pentru un al doilea mandat în alegerile din aprilie-mai, şi-a început joi campania electorală printr-o deplasare în oraşul Annecy, la poalele Alpilor, în Haute-Savoie.

Candidatul Sarkozy s-a lansat într-o lungă baie de mulţime pe străzile din centrul oraşului, înainte de a li se adresa simpatizanţilor săi, la sfârşitul după-amiezii.

Lansată sub sloganul "Franţa puternică" /"La France forte"/, campania va avea prima mare adunare electorală duminică, la Marsilia.

Aproape 11 milioane de francezi au urmărit miercuri seară intervenţia televizată prin care Sarkozy a pus capăt falsului suspans, anunţând, într-un mod considerat puţin convingător de mare parte a presei: "Da, sunt candidat la preşedinţia Republicii".

Pentru preşedintele în funcţie încercarea de recucerire a electoratului sceptic se anunţă dificilă, în condiţiile în care sondajele îl dau, de mai multe luni, în mod sistematic perdant în faţa socialistului François Hollande, de care îl despart mai mult de zece procente.

STIRI SIMILARE >>

Turnul Big Ben se înclină tot mai mult
Tarife la avion in functie de greutatea pasagerului
Metoda anticorupţie, varianta chineză
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Donald Trump se va întâlni cu Viktor Orban pe 13 mai
Marea Britanie organizeaza alegeri europarlamentare pe 23 mai
Juncker îşi face bilanţul mandatului în fruntea Comisiei Europene
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-01-20 22:12:43','10075','35.175.201.14')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata