Franţa vrea să reducă numărul de imigranţi cu 10% pe an

28 Noiembrie 2011 / Ora: 09:07
Tag-uri: Claude Guéant, Franţa, imigranţi
Iti place acest articol?  
 

Franţa primeşte în fiecare an 200.000 de străini cu situaţie în neregulă şi este "prea mult", a estimat duminică ministrul de interne Claude Guéant, reamintind obiectivul său de a reduce cu 10% pe an această imigraţie.

Ministrul a criticat "acordul Partidului Socialist şi Verzilor" /opoziţie/, care "devine programul Partidului Socialist /şi/ va merge prea departe faţă de proiectul de lege ce va fi dezbătut în Senat, deoarece acest acord prevede eligibilitate".

"Asta înseamnă că am putea avea primari străini. Foarte sincer, nu aş vrea să văd în departamentul Seine-Saint-Denis /suburbie pariziană/, care are o puternică populaţie străină, că majoritatea primarilor devin străini", a afirmat el.

În legătură cu dreptul de vot al străinilor, Guéant a reamintit că acest drept este "din 1789 nedisociabil de naţionalitate".

"Am un alt motiv pentru a fi contra acestui drept de vot /al străinilor/ care este de circumstanţă: există probleme mult mai importante acum cu care se confruntă ţara noastră", a spus el. "Acesta este un subiect ce poate diviza şi Partidul Socialist se joacă cu focul", a adăugat ministrul.

Potrivit unui sondaj realizat de BVA , 61% dintre francezi sunt în favoarea votului străinilor. Acest sondaj a fost efectuat prin telefon la 25 şi 26 noiembrie pe un eşantion de 980 de persoane reprezentative pentru populaţia franceza de peste 18 ani şi mai mult.

STIRI SIMILARE >>

Vaticanul a primit un miliard de lire ca să îngroape un gangster lângă papi
Mii de portughezi au protestat împotriva bugetului de austeritate pentru 2013
Coreea de Nord bombardează Coreea de Sud cu baloane cu gunoi
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Donald Trump se va întâlni cu Viktor Orban pe 13 mai
Marea Britanie organizeaza alegeri europarlamentare pe 23 mai
Juncker îşi face bilanţul mandatului în fruntea Comisiei Europene
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-08-24 01:33:06','8160','34.236.38.146')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata