Camere video pentru forțele speciale bulgare

24 Februarie 2012 / Ora: 14:13
Tag-uri: Bulgaria, camere video, contrabanda tigari, forte speciale, Ivallo Spiridonov, politie, politisti, Sofia
Iti place acest articol?  
 

Ivailo Spiridonov, directorul adjunct al Direcţiei din Sofia a Ministerului de Interne, a declarat joi că pe căştile membrilor forţei de operaţiuni speciale vor fi montate camere video, în urma acuzaţiilor de brutalitate în cursul unei intervenţii. Directorul adjunct a trebuit să explice brutalitatea intervenţiei poliţiei în faţa unui comitet parlamentar special înfiinţat pentru a analiza acuzaţiile din cazul familiei Nacikovi, care locuieşte la Miroviane.

Malina şi Petar Nacikovi au depus o plângere în care acuzau brutalitatea poliţiei, susţinând că au fost bătuţi violent, fără un motiv întemeiat, şi reţinuţi de poliţie, care ulterior le-a percheziţionat casa găsind doar cinci cartuşe de ţigări netimbrate.

În timpul audierii, Spiridonov a menţionat că membrii grupului de operaţiuni speciale al SDVR vor purta camere video plasate pe căştile lor, pentru a proteja atât poliţia cât şi suspecţii.

El a adăugat că toţi poliţiştii care au planificat operaţiunea împotriva familiei Nacikovi sunt vizaţi de o anchetă internă, existând suspiciuni că unii dintre ei au transmis informaţii secrete suspecţilor. În urma unei informaţii primite, poliţia credea că va găsi o cantitate mare de ţigări de contrabandă în casa acestora, dar raidul nu a condus la rezultatele preconizate.

STIRI SIMILARE >>

Papa Benedict al XVI-lea a parasit palatul papal
Atentat sângeros în Irak: cel puţin 50 de morţi
Rusia ameninţă cu folosirea "forţei nucleare" în legătură cu Crimeea şi ţările baltice
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Donald Trump se va întâlni cu Viktor Orban pe 13 mai
Marea Britanie organizeaza alegeri europarlamentare pe 23 mai
Juncker îşi face bilanţul mandatului în fruntea Comisiei Europene
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-08-24 00:59:32','10268','34.236.38.146')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata