Un taifun se îndreaptă spre Japonia

19 Iunie 2012 / Ora: 10:35
Tag-uri: Japonia, taifun
Iti place acest articol?  
 

Puternicul taifun Guchol se apropie cu o viteză de 45 de kilometri pe oră de coasta Japoniei, transmite Agenţia japoneză de Meteorologie.

În prezent, taifunul se îndreaptă spre coasta de sud-est a arhipelagului nipon, urmând ca în cursul serii să lovească insula Honshu. Presiunea atmosferică în centrul ciclonului este de 960 hectopascali.

Meteorologii au avertizat că taifunul va aduce ploi torenţiale, estimând o cantitate de precipitaţii de până la 80 de milimetri pe oră.

De obicei, sezonul taifunurilor în Japonia începe către sfârşitul verii. Ultimul ciclon tropical din iunie a avut loc în Japonia acum opt ani şi a fost însoţit de vânturi puternice şi ploi torenţiale.

Experţii consideră că tocmai taifunurile de la începutul verii sunt de o intensitate distructivă specială. Ultima oară, cinci persoane au murit şi încă 100 au fost rănite.

În contextul apropierii furtunii tropicale, cel puţin 185 de curse interne au fost anulate pe aeroporturile din Japonia.

STIRI SIMILARE >>

Sechestru la casa regală a Spaniei
Guvernul polonez a deschis o nouă anchetă cu privire la accidentul aviatic din 2010 în care a murit preşedintele Lech Kaczynski
Franța și Germania, răvășite de furtuni. Transportul feroviar a fost blocat în ambele ţări
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Bilanțul atentatelor din Sri Lanka a ajuns la 310 morți
Alegeri parlamentare în Israel
Autorul atacurilor din Christchurch, Brenton Tarrant, renunță la avocat şi vrea să se apere singur
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-02-22 07:59:01','13045','3.233.215.231')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata