Soldatul israelian Gilad Shalit a fost eliberat

18 Octombrie 2011 / Ora: 10:19
Tag-uri: eliberat, Gilad Shali
Iti place acest articol?  
 

Soldatul israelian Gilad Shalit, deţinut de mişcarea islamistă palestiniană Hamas de cinci ani, a fost eliberat şi se află pe teritoriul egiptean.

Gilad Shalit a fost transferat în Egipt, unde un ofiţer israelian va veni să verifice dacă starea sa de sănătate este bună, după care va fi predat Israelului în jurul orei 07.00 GMT (10.00 ora României).

O sursă apropiată aripii armate a Hamas, Brigăzile Ezzeddine al-Qassam, a declarat că soldatul israelian Gilad Shalit a fost predat Egiptului în vederea transferării lui în Israel în schimbul unui prim contingent de 477 de deţinuţi palestinieni.

"Shalit a fost predat părţii egiptene dar nu va fi predat părţii israeliene decât după sosirea tuturor prizonierilor palestinieni" în Egipt, a declarat această sursă sub acoperirea anonimatului, afirmând că transferul soldatului în Egipt a avut loc în jurul orei 06.15 GMT (09.15 ora României).

STIRI SIMILARE >>

Un autocar românesc a luat foc în Bulgaria, nicio persoană nu a fost rănită
Rusia a interzis de azi importurile alimentare din UE, SUA, Norvegia, Canada și Australia
A început procesul ucigașului lui Chris Kyle, lunetistul care a inspirat filmul „The American Sniper”
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Bilanțul atentatelor din Sri Lanka a ajuns la 310 morți
Alegeri parlamentare în Israel
Autorul atacurilor din Christchurch, Brenton Tarrant, renunță la avocat şi vrea să se apere singur
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-12-12 17:50:11','7097','18.205.60.226')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata