SUA/alegeri: Obama o recomandă pe Hillary Clinton și îl denunță pe Donald Trump

28 Iulie 2016 / Ora: 10:36
Tag-uri:
Iti place acest articol?  
 

Președintele american Barack Obama a susținut miercuri învestitura democratei Hillary Clinton miercuri, în cadrul unui discurs la Convenția democraților în Philadelphia, denunțând viziunea pesimistă promovată de republicanul Donald Trump și caracterul periculos al candidaturii acestuia, relatează AFP și Reuters.

Denunțându-l pe Donald Trump ca pe un om puțin interesat de fapte, el a reamintit parcursul omului de afaceri. "Cunosc mulți bărbați și femei de afaceri care au reușit în carieră fără să fie implicați în o lungă serie de procese pentru salarii neplătite și plângeri pentru fraude", a afirmat președintele american.

Insistând asupra pregătirii lui Hillary Clinton pentru cea mai înaltă funcție în stat, el a afirmat că ea este persoana cea mai calificată care s-a prezentat vreodată la Casa Albă și a amintit experiența ei în problemele de securitate națională. "Nu a existat niciodată vreun bărbat sau femeie, nici eu, nici Bill (Clinton), nimeni mai calificat decât Hillary Clinton care să servească drept președinte al Statelor Unite", a spus Obama.

 

Citeste mai mult pe agerpres.ro

 

STIRI SIMILARE >>

Chinezii cumpără un sfert din bunurile de lux din lume
Peste 800.000 de buletine de vot, invalidate la alegerile prezidenţiale din Rusia
A devenit multimilionar la 17 ani
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

SUA au decis închiderea misiunii diplomatice palestiniene de la Washington
Departamentului de Justitie din SUA, pus sa verfice interventiile lui Giuliani pentru entitati straine, inclusiv in Romania
Scandal uriaș în SUA iscat de o reclamă Nike
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2018-12-16 09:52:40','24350','18.212.93.234')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata