SUA îşi vor menţine navele de război în Golful Persic

03 Ianuarie 2012 / Ora: 21:04
Tag-uri: avertismente, Golful Persic, Iran, nave de război, SUA
Iti place acest articol?  
 

Statele Unite au promis marţi că îşi vor menţine navele de război în Golful Persic, în pofida avertismentelor Iranului, care a organizat o demonstraţie de forţă în zona strâmtorii Ormuz, a declarat marţi Pentagonul.

Deplasările portavioanelor în Golful Persic şi în strâmtoarea Ormuz, un punct strategic pentru traficul maritim petrolier, au loc în baza unui angajament militar american de multă vreme, atât pentru a garanta securitatea operaţiunilor militare americane în regiune, cât şi pentru a proteja regulile internaţionale ale comerţului maritim, a precizat purtătorul de cuvânt.

Portavionul american John C. Stennis, care se afla în Golf, a traversat săptămâna trecută strâmtoarea Ormuz pentru a merge în Marea Oman, în timpul manevrelor navale iraniene, care au durat zece zile, în zona strâmtorii.

Un oficial militar iranian de rang înalt a avertizat marţi Statele Unite să nu mai trimită portavioane în Golf. Nava americană va trebui să înfrunte "toată forţa" Marinei iraniene dacă revine, a avertizat un oficial militar iranian.

STIRI SIMILARE >>

Fostul premier Silvio Berlusconi, condamnat la sapte ani de inchisoare pentru sex cu o minora
Mii de catalani în stradă în apărarea limbii proprii
Ploile fac ravagii în America Centrală: peste 70 de morţi şi 150.000 de sinistraţi
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

SUA au decis închiderea misiunii diplomatice palestiniene de la Washington
Departamentului de Justitie din SUA, pus sa verfice interventiile lui Giuliani pentru entitati straine, inclusiv in Romania
Scandal uriaș în SUA iscat de o reclamă Nike
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2018-10-17 06:13:54','8959','54.92.163.105')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata