Scandal uriaș în SUA iscat de o reclamă Nike

05 Septembrie 2018 / Ora: 11:37
Tag-uri:
Iti place acest articol?  
 

Nike se confruntă cu un scandal uriaş în Statele Unite, după ce l-a ales drept imagine pe primul jucător de fotbal american care a îngenuncheat în timp ce se cânta imnul naţional. Zeci de mii de oameni s-au filmat în timp ce îşi distrugeau echipamentul sportiv produs de companie. De asemenea, #NikeBoycott s-a răspândit rapid pe Twitter, iar acţiunile firmei au scăzut cu 3 procente. În acelaşi timp, sunt foarte mulţi şi cei care apreciază gestul.

Colin Kaepernick, fost quaterback timp de şase sezoane la San Francisco 49ers, a devenit cunoscut în SUA după ce a pus genunchiul în pământ în 2016, în timpul imnului naţional, pentru a manifesta împotriva rasismului şi a brutalităţii poliţiei faţă de comunitatea de culoare din SUA.

Cazul a provocat mânia preşedintelui Donald Trump, a fanilor şi a ligii profesioniste de fotbal american (NFL). Donald Trump a considerat gestul lui Kaepernick lipsit de respect faţă de drapel şi patrie. Gestul lui Colin Kaepernick a fost imitat apoi de mai mulţi jucători din NFL.

În noua campanie, pe chipul lui Colin Kaepernick în alb şi negru se poate citi: "Crede în ceva. Chiar dacă asta înseamnă să sacrifici totul".

 

Citeste mai mult pe digi24.ro 

 

STIRI SIMILARE >>

Palatul Elysee scoate vinuri la licitatie
Patronul englez al unei firme de taxi: Angajez romani si bulgari pentru ca englezii sunt lenesi
O localitate din India a interzis căsătoriile din dragoste
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Diplomaţii americani au la dispoziţie 72 de ore pentru a părăsi Venezuela
Fostul şef de campanie al lui Trump, condamnat la aproape 4 ani de închisoare
Pană de curent „record” în Venezuela
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-07-20 03:56:28','26840','54.162.151.77')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata