Protest în faţa hotelului din New York unde este cazat preşedintele Iranului

25 Septembrie 2012 / Ora: 08:16
Tag-uri: New York, preşedintele Iranului, Protest
Iti place acest articol?  
 

Aproximativ 50 de manifestanţi au protestat luni în faţa hotelului unde este cazat preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad, care participă la Adunarea generală a ONU ce va începe marţi.

"Warwick, Warwick, să-ţi fie ruşine!", strigau manifestanţii în faţa hotelului cu acest nume unde este cazat preşedintele iranian. "Afară din Warwick, afară din New York, afară din Naţiunile Unite", se putea citi pe pancarta unui manifestant.

David Ibsen, de la organizaţia "Uniţi împotriva unui Iran nuclear" (United Against Nuclear Iran) a făcut apel la boicotarea hotelului: "Multe locuri au hotărât să nu îl adăpostească deoarece regimul său este cel mai mare sponsor din lume al terorismului", a apreciat acesta.

Pe lângă caricaturi ale lui Ahmadinejad, un manifestant purta fotografia unei femei aparent în curs de a fi îngropată după ce fusese ucisă cu pietre. Un altul arbora drapelul israelian.

Hotelul Warwick a declarat că "găzduieşte delegaţiile diferitelor state din 1926 şi se înscrie în tradiţia ospitalităţii oraşului New York pentru participanţii la adunarea generală (a ONU, n.r.). Politica noastră urmăreşte atât respectarea vieţii private a clienţilor noştri cât şi drepturile celor care aleg să îşi exprime opiniile".

Peste 120 de şefi de stat, prim miniştrii şi miniştri sunt aşteptaţi la New York pentru a 67-a sesiunea a Adunării Generale a ONU.

STIRI SIMILARE >>

Prima reactie a lui Tony Blair dupa ce numele sau a fost mentionat in dosarul Ponta-Ghita
Şapte milioane de oameni sunt afectați de criza alimentară din regiunea africană Sahel
Procesul teroristului Anders Behring Breivik a început în Norvegia
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Diplomaţii americani au la dispoziţie 72 de ore pentru a părăsi Venezuela
Fostul şef de campanie al lui Trump, condamnat la aproape 4 ani de închisoare
Pană de curent „record” în Venezuela
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-08-23 17:22:32','15174','18.205.176.100')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata