Prima dezbatere Clinton-Trump

27 Septembrie 2016 / Ora: 09:31
Tag-uri:
Iti place acest articol?  
 

Hillary Clinton şi Donald Trump au dus o bătălie strânsă în prima dezbatere televizată din cadrul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din SUA, schimbul lor de replici bazându-se în special pe planurile privind economia din SUA, sistemul de taxe sau politica externă, ceea ce le-a pus încă o dată în contrast personalităţile, dar şi viziunile asupra viitorului Statelor Unite, potrivit Bloomberg.

Hillary Clinton l-a acuzat pe Trump de rasism, sexism şi a insinuat că republicanul s-ar face vinovat de evaziune fiscală, acesta refuzând să facă publice documentele privind situaţia sa financiară. 

Pe de altă parte, Clinton a fost nevoită să-şi apere poziţia în ceea ce priveşte Acordul de parteneriat Trans-Pacific. Iniţial, în perioada mandatului de secretar de Stat, democrata a susţinut cu tărie acest proiect, însă în timpul campaniei prezidenţiale s-a declarat împotriva acordului comercial, scrie The Associated Press.

Cât priveşte planurile de combatere a pericolului reprezentat de reţeua teroristă Stat Islamic, Donald Trump a declarat că Hillary Clinton le-a dezvăluit teroriştilor din Statul Islamic planul pentru a-i înfrânge prin faptul că a publicat pe internet informaţii privind acest plan. Candidata democrată a replicat că spre deosebire de Trump, ea măcar are un plan de luptă împotriva militanţilor islamişti, scrie Reuters.

 

 

 

Citeste mai mult pe mediafax.ro

STIRI SIMILARE >>

Ucraina, criticată pentru înscenarea asasinării jurnalistului rus Arkadi Babchenko
Black Cow Vodka
Paradă militară cu 12.000 de soldaţi, la Beijing
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Diplomaţii americani au la dispoziţie 72 de ore pentru a părăsi Venezuela
Fostul şef de campanie al lui Trump, condamnat la aproape 4 ani de închisoare
Pană de curent „record” în Venezuela
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-07-20 17:00:48','24545','54.162.151.77')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata