Oficiali argentinieni au fost avertizaţi în legătură cu posibile atacuri plănuite de Iran

14 Octombrie 2011 / Ora: 09:41
Tag-uri:
Iti place acest articol?  
 

Oficiali saudiţi au informat Argentina cu patru luni în urmă în legătură cu un complot iranian de asasinare a ambasadorului saudit la Washington şi un posibil atac asupra ambasadelor saudită şi israeliană din Buenos Aires, a anunţat o sursă diplomatică argentiniană.

'Saudiţii ne-au sfătuit în urmă cu patru luni, la cererea SUA', a declarat o sursă argentiniană sub rezerva anonimatului. În Argentina trăieşte cea mai numeroasă populaţie evreiască din America Latină. Un atentat cu bombă comis în 1992 la ambasada israeliană din Buenos Aires s-a soldat cu 29 de morţi. Alte 85 de persoane au murit în urmă cu doi ani într-un atac comis la centrul comunităţii evreieşti AMIA. Argentina a acuzat Iranul de implicare în acest atac.

Autorităţile americane au anunţat marţi că au dejucat un presupus complot susţinut de Iran pentru asasinarea ambasadorului saudit la Washington. Teheranul a afirmat că acesta este un pretext pentru a crea tensiuni între Iran şi vecinii săi din Orientul Mijlociu.

STIRI SIMILARE >>

Un muzeu dedicat transatlanticului Titanic va fi deschis pe 31 martie, la Belfast
Asociaţia Românilor din Italia îşi declară solidaritatea cu manifestanţii din România
Putin a promulgat legea privind sacţionarea persoanelor care dau dovadă de "lipsă de respect" faţă de Guvern sau oficiali pe reţelele de socializ
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Diplomaţii americani au la dispoziţie 72 de ore pentru a părăsi Venezuela
Fostul şef de campanie al lui Trump, condamnat la aproape 4 ani de închisoare
Pană de curent „record” în Venezuela
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-08-23 16:58:38','7010','18.205.176.100')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata