Obama îndeamnă la calm

09 Noiembrie 2016 / Ora: 09:32
Tag-uri:
Iti place acest articol?  
 

În plină febră a numărării voturilor, cu Donald Trump aproape de victorie, preşedintele în exerciţiu al Statelor Unite a transmis un mesaj la calm. Barack Obama le-a promis americanilor că indiferent cine câştigă această cursă incredibil de strânsă, soarele va răsări pe strada Americii.

„Să recunoaştem. Au fost nişte alegeri epuizante, stresante şi pe alocuri chiar ciudate pentru noi toţi. Dar vreau să ştie toată lumea: în timp ce am văzut câteva lucruri noi de această dată, ceea ce nu este o noutate este că democraţia noastră a fost solidă. Am mai trecut prin alegeri dificile şi capabile să ne dezbine şi de fiecare dată am trecut de ele mai puternici. De aceea este America specială. Ideea că deşi progresul nu este garantat, fiecare are şansa de a-şi alege calea. Nu doar în nopţi ca aceasta, ci în fiecare zi. Este un dar frumos şi fragil şi ar trebui să îl tratăm ca atare. Şi reţineţi: orice s-ar întâmpla, soarele va răsări de dimineaţă, iar America va fi în continuare cea mai puternică naţiune de pe Pământ", a spus Barack Obama. 

 

Citeste mai mult pe digi24.ro

 

STIRI SIMILARE >>

Seism cu magnitudinea 5 în Marea Egee
Acord privind un Guvern de uniune naţională în Grecia
Americanii se opun loteriei vizelor (sondaj)
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

SUA au decis închiderea misiunii diplomatice palestiniene de la Washington
Departamentului de Justitie din SUA, pus sa verfice interventiile lui Giuliani pentru entitati straine, inclusiv in Romania
Scandal uriaș în SUA iscat de o reclamă Nike
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2018-11-16 16:20:40','24718','54.234.13.175')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata