Justiţia americană va lua în discuţie interzicerea telefoanelor Samsung pe 6 decembrie

30 August 2012 / Ora: 08:39
Tag-uri: interzicere, Justiţia americană, Samsung
Iti place acest articol?  
 

Justiţia americană va examina pe data de 6 decembrie solicitarea companiei Apple de a interzice comercializarea în SUA a opt modele de telefoane produse de societatea concurentă sud-coreeană Samsung, care, în opinia Apple, au fost realizate pe baza unor brevete ale companiei americane.

Un judecător din San Jose (California) a decis vineri că Samsung a folosit tehnologia Apple pentru a realiza anumite componente ale popularelor sale iPhone şi iPad, condamnând-o la plata unei despăgubiri de 1,05 miliarde de dolari către societatea americană. În urma acestei decizii favorabile, Apple a hotărât să ceară şi interzicerea comercializării anumitor produse Samsung pe piaţa SUA.

Potrivit unei note a justiţiei americane, pe data de 6 decembrie va fi luată în discuţie şi posibilitatea creşterii amendei pentru grupul sud-coreean, care s-ar putea tripla.

În schimb, pe data de 20 septembrie va avea loc audienţa dedicată cererii Samsung de ridicare a interdicţiei care vizează din luna iunie tableta sa Galaxy Tab 10.1, judecătorii stabilind că aceasta nu a fost copiată de la Apple.

Acest proces, cel mai amplu din SUA în ultimele decenii pentru violarea de brevete, poate avea consecinţe majore pentru piaţa produselor informatice.

STIRI SIMILARE >>

Căsătoria între persoane de acelaşi sex, interzisă în Australia
Prima bancă din lume care șterge datoriile clienţilor săraci
Premierul etiopian Meles Zenawi a murit
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Diplomaţii americani au la dispoziţie 72 de ore pentru a părăsi Venezuela
Fostul şef de campanie al lui Trump, condamnat la aproape 4 ani de închisoare
Pană de curent „record” în Venezuela
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-01-21 06:59:42','14615','34.204.200.74')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata