Inundaţii devastatoare în Columbia

19 Aprilie 2012 / Ora: 10:09
Tag-uri: Columbia, Inundaţii
Iti place acest articol?  
 

Sute de oameni au rămas fără acoperiş deasupra capului în apropiere de capitala columbiană Bogota. Din cauza precipitaţiilor abundente din ultimele zile, un râu din zonă a ieşit din matcă şi a inundat tot în calea lui. Autorităţile lucrează acum la repararea unui dig care a cedat din cauza apelor. Meteorologii nu au însă veşti bune, pentru că ploile vor continua şi în perioada următoare.

350 de hectare de teren din provincia Cundinamarca, situată la 20 de kilometri de Bogota, au fost complet acoperite de ape şi mai multe ferme au fost distruse. Ieşirea din matcă a râului Chicu a obligat peste 200 de oameni să îşi părăsească locuinţele.

"Avem 230 de persoane afectate, 50 de case, 350 de hectare de teren inundate, 7 ferme şi 14 plantaţii complet distruse, numai în sectorul nordvestic al municipiului", a declarat Juan Carlos Mesa, preşedintele apărării civile locale.

Sute de soldaţi ai armatei columbiene au fost trimişi în zonă pentru a ajuta la construirea unui dig care să protejeze restul provinciei.

"Inginerii armatei lucrează la dig pentru a acoperi spărtura. Mâine ei vor turna beton", a mai precizat Mesa.

Autorităţile au declarat cod roşu de inundaţii în zonă. Nici meteorologii nu au veşti bune pentru columbieni. Debitele râurilor vor creşte pentru că ploile vor continua în zilele următoare.

STIRI SIMILARE >>

Doi ani de la tregedia de la Fukushima
Ministrul german al Apărării, în vizită la București
Germania: Martin Schulz reales la conducerea SPD
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Diplomaţii americani au la dispoziţie 72 de ore pentru a părăsi Venezuela
Fostul şef de campanie al lui Trump, condamnat la aproape 4 ani de închisoare
Pană de curent „record” în Venezuela
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-01-21 22:15:25','11573','34.229.131.116')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata