Focuri de armă în apropierea consulatului Rusiei din Washington

10 Noiembrie 2011 / Ora: 09:04
Tag-uri: consulatului Rusiei, Washington
Iti place acest articol?  
 

Arma unui ofiţer din cadrul Secret Service s-a descărcat accidental, miercuri, în timp ce acesta se afla într-o maşină de patrulă în apropiere de consulatul Rusiei din Washington, a declarat purtătorul de cuvânt al agenţiei, James Mackin, adăugând că nimeni nu a fost rănit.

Mackin a refuzat să precizeze care au fost circumstanţele exacte ale incidentului, adăugând că acesta este anchetat. Militarul face parte din departamentul pentru misiuni străine al Secret Service, care oferă protecţie ambasadelor şi consulatelor din ţările care la rândul lor asigură securitatea misiunilor americane în străinătate.

Secret Service a refuzat să precizeze numele ofiţerului implicat în accident şi vechimea lui în serviciu, Mackin precizând că acesta şi-a anunţat superiorul în conformitate cu protocolul. Acesta din urmă a informat, la rândul său, Biroul de responsabilitate profesională al agenţiei, care efectuează anchetele interne.

În afară de cunoscuta divizie care asigură protecţia preşedintelui, a vicepreşedintelui şi a unui număr limitat de alţi oficiali, Secret Service are 1.400 de ofiţeri care asigură protecţia Casei Albe, a reşedinţei vicepremierului, a ambasadelor şi consulatelor.

STIRI SIMILARE >>

Varoufakis a confirmat că Grecia nu va plăti marți tranșa de 1,6 miliarde de euro către FMI
Parchetul şi apărarea nu vor o nouă examinare psihiatrică a lui Breivik
Podul Calafat -Vidin, inaugurat vineri
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Diplomaţii americani au la dispoziţie 72 de ore pentru a părăsi Venezuela
Fostul şef de campanie al lui Trump, condamnat la aproape 4 ani de închisoare
Pană de curent „record” în Venezuela
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-06-02 08:52:06','7730','3.231.226.13')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata