Barack Obama: Adversarul meu suferă de `Romnezie`

20 Octombrie 2012 / Ora: 09:50
Tag-uri: Barack Obama, Mitt Romney, `Romnezie`
Iti place acest articol?  
 

Barack Obama l-a tratat vineri cu o nouă ironie pe adversarul său, Mitt Romney, care, în opinia lui, suferă de 'Romnezie', liderul de la Casa Albă acuzându-l că, pe ultima linie dreaptă a prezidenţialelor, apără politici opuse convingerilor anterioare.

Reluând acuzaţia lansată în urmă cu câteva săptămâni la adresa fostului guvernator republican de Massachusetts (nord-est), Obama a afirmat: 'Domnul conservator vrea să vă gândiţi că glumeşte în legătură cu tot ce a spus anul trecut' ca să-şi asigure sprijinul republicanilor.

'A spus că este candidatul ideal pentru /mişcarea populistă conservatoare/ Tea Party. Acum, dintr-o dată se întreabă . Îşi uită propriile afirmaţii şi speră că şi voi le veţi uita', a reamintit preşedintele în exerciţiu, în faţa a 9.000 de persoane adunate în campusul universităţii Fairfax (Virginia).

 

'Trebuie să punem un nume bolii de care suferă. Cred că se cheamă Romenzie!', a adăugat Obama în hohotele de râs ale celor prezenţi. 'Vreau să fac în aşa fel încât nimeni să nu se molipsească de ea', a continuat el, prezentând exemplele care constituie în opinia sa simptomele acestei 'boli'.

 

Este vorba despre o evidentă ridicare de ton din partea lui Barack Obama care luni seară urmează să participe alături de adversarul său la ultima dezbatere prezidenţială, organizată în Florida, cu două săptămâni înaintea scrutinului de la 6 noiembrie al cărui rezultat se anunţă strâns, după cum indică sondajele de opinie.

STIRI SIMILARE >>

Barack Obama, victorios în a doua confruntare televizată
Alegeri SUA: Mitt Romney a câștigat prima confruntare televizată cu Barack Obama
Alegeri SUA: Barack Obama câştigă teren în faţa lui Mitt Romney
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Diplomaţii americani au la dispoziţie 72 de ore pentru a părăsi Venezuela
Fostul şef de campanie al lui Trump, condamnat la aproape 4 ani de închisoare
Pană de curent „record” în Venezuela
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-01-21 08:10:49','15800','34.204.200.74')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata