Barack Obama este încrezător în şansele sale de a fi reales preşedinte SUA

04 Ianuarie 2012 / Ora: 08:32
Tag-uri: Barack Obama, Casa Albă
Iti place acest articol?  
 

Barack Obama s-a arătat încrezător marţi seara într-o teleconferinţă cu democraţii reuniţi în Iowa (centru) în timp ce adversarii săi republicani votează pentru prima etapă a procesului de selecţionare a unui candidat republican la alegerile prezidenţiale din noiembrie

."Într-un fel, chiar sunt mai optimist acum decât am fost când am candidat pentru prima dată", a declarat Obama, candidat la un al doilea mandat la conducerea Statelor Unite, în cadrul conversaţiei transmise de la Washington prin conexiune video.

"În 2012, va fi vorba de a le reaminti americanilor cât de departe am ajuns", a adăugat Obama. Candidaţii republicani la Casa Albă îl acuză că a eşuat, mai ales în plan economic.Obama a contestat această afirmaţie şi a declarat că alegătorii democraţi din Iowa, ale căror voturi au fost înregistrate în majoritate pe numele său în cadrul caucus-ului de acum patru ani, "au făcut diferenţa" permiţându-i să ajungă la Casa Albă.

Obama a enumerat promisiunile pronunţate în seara victoriei sale de acum patru ani din Iowa care au fost împlinite după părerea sa, precum încheierea războiului din Irak, adoptarea unei reforme a asigurărilor de sănătate şi reducerea dependenţei Statelor Unite de importul de hidrocarburi.

La întrebarea unui susţinător despre cum răspunde oamenilor care îi reproşează că nu a făcut destul, Obama a afirmat că "am făcut destul şi mai avem multe alte lucruri de făcut".

"Acesta este motivul pentru care mai avem nevoie de patru ani", a declarat preşedintele a cărui nominalizare drept candidat la preşedinţie nu este contestată de niciun alt democrat, procedura nominalizării începând în septembrie.

 

 

STIRI SIMILARE >>

Vicepresedintele Joe Biden, se întâlneşte cu preşedintele Traian Băsescu şi cu premierul Victor Ponta
Parlamentul European si-a ales echipa de negociere pentru procurorul sef al UE
Julian Assange va fi extrădat în Suedia
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Diplomaţii americani au la dispoziţie 72 de ore pentru a părăsi Venezuela
Fostul şef de campanie al lui Trump, condamnat la aproape 4 ani de închisoare
Pană de curent „record” în Venezuela
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-08-24 00:53:09','8962','34.236.38.146')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata