Google+ a trecut de 40 de milioane de utilizatori şi adaugă noi opţiuni

28 Septembrie 2011 / Ora: 11:48
Tag-uri: Google+, opţiuni noi, utilizatori
Iti place acest articol?  
 

Google+, rețeaua socială rivală Facebook, a avut o creștere cu 30% a numărului de utilizatori, de când a devenit deschisă publicului. Rețeaua socială are deja peste 40 de milioane de utilizatori și pregătește noi opțiuni.

Paul Allen, creatorul Ancestry.com, susține că rețeaua are 43.4 de milioane de utilizatori, în urma unor estimări bazate pe eșantioane din Statele Unite - acesta este de părere că noile schimbări anunțate de Facebook vor bulversa utilizatorii, în loc să-i atragă, iar Google+ câștigă teren.

Recent, un programator a reușit să dezvăluie noile suprize pe care le pregătește Google+ utilizatorilor. Matt Mastracci, de la Gripe, susține că Google va adăuga și servicii vocale, iar utilizatorii vor putea să își sune prietenii de pe profilul rețelei sociale, relatează FoxNews.

O altă opțiune ce va fi lansată de Google este un forum avansat, care permite utilizatorilor să obțină răspunsuri de la experți în maxim cinci minute - o platformă similară cu Yahoo Answers.

În plus, Google+ va avea în curând și posibilitatea de a posta anumite mesaje sau conținut media pe pagină de profil a altor prieteni - ceva similar cu wall-ul de la Facebook. Utilizatorii Google+ vor avea în curând posibilitatea să vadă și fotografii trimise prin serviciul de messenger.

STIRI SIMILARE >>

Steve Jobs a fost înmormântat vineri, în cadrul unei ceremonii private
S-a inventat crucea digitala. Cum poti afla informatii despre decedati cu ajutorul smartphone-ului
Primele imagini cu noul Galaxy S III
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Mark Zuckerberg anunţă schimbări majore la Facebook şi Whatsapp
Whatsapp interzice accesul persoanelor sub 16 ani din Uniunea Europeană
Atac cibernetic la CNAIR
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-05-24 13:55:16','6646','3.80.223.123')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata