Google ne învaţă cum se fac banii pe internet

17 Mai 2012 / Ora: 16:13
Tag-uri: bani, Google, internet
Iti place acest articol?  
 

Invitat la RoNewMedia, eveniment care are loc în perioada 16-18 mai la Biblioteca Naţională a României, Steffen Erhardt - Display Expert EMEA (Google) - a vorbit despre campaniile publicitare pe internet şi despre produsele Google care eficientizează astfel de campanii.

Industria de publicitate online a generat venituri de cca. 200 de miliarde de dolari în ultimii 10 ani - 10,2 mld. dolari în 2010 şi se preconizează că va genera venituri de 15,9 mld. dolari în 2012. Ce face Google ca să-şi păstreze poziţia fruntaşă în industrie? Compania încearcă permanent să simplifice campaniile publicitare din online, a subliniat Erhardt.

Instrumentele aflate la îndemâna marketerilor, creativilor şi a specialiştilor în relaţii publice sunt Double Click Ad Planner, care planifică o campanie, Google Ad Words, Display Ad Builder şi Google Analytics.

În ultima vreme, Google a mizat pe stabilirea unui public ţintă mai general şi mai flexibil, astfel încât diseminarea mesajului să fie cât mai vastă, a afirmat reprezentantul Google. Acesta a realizat o clasificare a campaniilor, pornind de la noua miză a companiei: Campanii de ReMarketing, care se adresează utilizatorilor care au accesat site-ul aflat în discuţie fără a interacţiona cu acesta, Campanii Contextuale, în care mesajul corect este direcţionat la momentul ideal şi Campanii pe Categorii de Interese - sau publicitatea direcţionată comportamental - care ţinteşte utilizatorii interesaţi (potrivit căutărilor realizate pe internet) de profilul campaniei aflate în discuţie.

STIRI SIMILARE >>

O rachetă rusă Soiuz cu un echipaj din trei membri a decolat spre ISS
Un elev a modificat o pagină Wikipedia pentru a evita o acuzaţie de plagiat
Un elev roman de 17 ani a inventat o mana robotica
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Mark Zuckerberg anunţă schimbări majore la Facebook şi Whatsapp
Whatsapp interzice accesul persoanelor sub 16 ani din Uniunea Europeană
Atac cibernetic la CNAIR
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-02-24 10:00:03','12255','3.218.67.1')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata