Disney, parteneriat cu YouTube pentru un nou canal

07 Noiembrie 2011 / Ora: 18:44
Tag-uri: Disney, YouTube
Iti place acest articol?  
 

Disney a acceptat invitația de a urca la bordul YouTube, pregătindu-se de un pas important, menit să-i asigure un loc în fața la spectacolul unui nou Big Bang TV, umăr la umăr cu serviciul Google.

Cele două grupuri pregătesc circa 15 milioane de dolari pentru un proiect menit să avanseze conținuturi originale în cadrul unui nou canal de distribuție bivalent, atât pe YouTube cât și pe site-ul Disney.com.

O astfel de inițiativă aduce în prim-plan importantă intereselor pe care ambele grupuri le urmăresc în acesta aventură care deschide calea explorării unei colaborări de mare potențial vizând oportunitățile streaming-ului adresat unui nou segment de utilizatori.

Pe de o parte Disney urmărește sporirea traficului pe site-ul propriu, atrăgându-și o bună parte din fanii YouTube, iar acesta din urmă fructifică popularitatea brandului Disney pentru a atrage către propriile-i canale o nouă grupă de vârstă.

Parteneriatul va fi anunțat oficial în următoarele ore, astfel încât noul canal se va putea alătura celorlalte 100 deja anunțate, disponibile curând publicului larg.

STIRI SIMILARE >>

YouTube, spart de hackeri
Sâmbătă a avut loc echinocţiul de toamnă
Centru privat de training pentru chirurgia laparoscopică
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Mark Zuckerberg anunţă schimbări majore la Facebook şi Whatsapp
Whatsapp interzice accesul persoanelor sub 16 ani din Uniunea Europeană
Atac cibernetic la CNAIR
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-09-18 04:13:36','7663','35.172.100.232')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata