Samsung prezintă următoarea generaţie de Smart TV-uri

31 August 2012 / Ora: 16:56
Tag-uri: Oled, Samsung, Smart TV
Iti place acest articol?  
 

Liderul mondial în categoria TV prezintă, în premieră în Europa, televizorul OLED de 55 inch, oferind consumatorilor noi experienţe prin intermediul Smart Content şi Smart Interaction.

Samsung Electronics prezintă mult aşteptatul televizor OLED de 55 inch. Modelul ES9000 aduce o calitate a imaginii de neegalat, design elegant şi noua funcţie Samsung Multi-View, pentru prima oară în Europa. Printre modelele prezentate se numără şi Smart TV-ul premium LED ES9000 de 75 inch, împreună cu cel mai nou conţinut de tip Smart disponibil prin Samsung Smart Hub. Acesta include şi jocul Angry Birds, jucat pentru prima dată pe televizorul inteligent de la Samsung, folosind controlul gestual.

Timp de 6 ani consecutiv, Samsung şi-a menţinut poziţia de lider incontestabil în industria TV din Europa, dar şi global. Anul acesta, popularitatea produselor Samsung a fost din ce în ce mai evidentă, Smart TV-urile ajungând la o cotă de piaţă de 42,9% in Europa, în timp ce televizoarele 3D aveau 44,7% cotă de piaţă. În total, Samsung ocupă 35% din cotă de piaţă în Europa a televizoarelor cu panou subţire, incluzând şi LCD-urile sau televizoarele cu plasmă, şi se indreaptă către poziţia de lider global pentru al șaptelea an consecutiv.

STIRI SIMILARE >>

E-Boda a lansat o nouă tabletă, mai mare şi mai performantă
NASA salută aterizarea istorică a robotului Philae pe o cometă
Aplicatie pentru Android cu rugaciuni si acatiste, lansata de Manastirea Curtea de Arges
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Noul iPhone X, fabricat cu elevi forțați să muncească 11 ore pe zi
Primul robot din lume care a primit cetățenie
Primul smartphone fabricat la Râmnicu Vâlcea va fi lansat în luna noiembrie
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2019-12-12 17:46:54','14640','18.205.60.226')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata