Nokia va prezenta în septembrie noua generaţie de smartphone-uri

06 August 2012 / Ora: 19:13
Tag-uri: Nokia, smartphone, Windows Phone 8
Iti place acest articol?  
 

Nokia vrea să prezinte în luna septembrie următoarea generaţie de smartphone-uri a companiei, bazate pe sistemul de operare Windows Phone 8 pregătit de Microsoft, care ar putea fi disponibile pe piaţă înainte de sezonul cumpărăturilor de iarnă.

Compania finlandeză intenţionează să prezinte noile modele înainte de lansarea viitorului model iPhone produs de Apple, care va avea loc cel mai probabil pe 12 septembrie.

Piaţa smartphone-urilor este dominată de Apple iPhone şi de companiile care produc telefoane cu sistem de operare Google Android, în frunte cu Samsung Electronics.

Nokia încearcă să vină din urmă cu modele bazate pe sistemele de operare dezvoltate de Microsoft pentru telefoane mobile. Compania a lansat în acest an gama de smartphone-uri premium Lumia, cu sistem de operare Windows Phone 7.

Microsoft pregăteşte pentru această toamnă lansarea platformei Windows 8, prin care caută să vândă o experienţă cât mai omogenă de utilizare de la PC-uri clasice la laptop-uri ultraportabile şi tablete.

Nokia mizează în principal pe campania masivă de advertising derulată de Microsoft pentru Windows 8, sperând că efortul de marketing al gigantului american va face mai populare smartphone-urile din gama Lumia.

 

STIRI SIMILARE >>

Facebook lansează o aplicaţie pentru prevenirea sinuciderilor
Hi5 moare încet, dar sigur
Primul robot-preot din lume
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Noul iPhone X, fabricat cu elevi forțați să muncească 11 ore pe zi
Primul robot din lume care a primit cetățenie
Primul smartphone fabricat la Râmnicu Vâlcea va fi lansat în luna noiembrie
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-04-06 09:37:39','14162','18.207.130.162')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata